Lavera Repair & Care -hoitoaine

 

Kirjoittelin viimeksi Laveran 2in1 -shampoo ja hoitoaine -kokeilustani ja kerroin tuotteen jättävän hiukseni hieman takkuisiksi. Päädyin ostamaan 2in1 -shampoon kaveriksi vielä hoitoaineen, jos hiusteni kammattavuus vaikka paranisi sen avulla. Yleensä kyllä luonnonkosmetiikan hoitoaineetkaan eivät jätä hiuksia sellaiseksi liukkaiksi ja sileiksi kuin taas perushoitoaineet jättävät, koska ne eivät sisällä silikoneja ja muita synteettisiä aineita vaan hiukset jäävät paksummiksi ja karheammiksi.

Valinnakseni Citymarketin luonnonkosmetiikkaosastolta koitui Laveran Repair & Care -hoitoaine, joka vahvistaa kuivien ja rasittuneiden hiusten rakennetta ja kimmoisuutta. Hoitoaine sisältää luomuruusuvettä sekä vehnäproteiinia ja se tekee hiusten rakenteesta vahvemman sekä sileämmän korjaten niitä. 

 

 

Kuten myös Laveran 2in1 -shampoo, hoitoainekin on vegaaninen eikä se sisällä parabeenejä tai silikoneja. Myös hoitoaineen ihana tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä eikä synteettisistä hajusteista. Lopputulos on hoitoaineen kanssa kyllä parempi kuin pelkästään 2in1 -shampoon kanssa, mutta silti täydellisten hiustuotteiden etsintä jatkuu edelleen. Tavoitteena on löytää sellaiset tuotteet, joita haluan ostaa aina uudestaan ja uudestaan.

Kertokaa ihmeessä, jos olette löytäneet täydelliset luonnonkosmetiikan hiustuotteet!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä