Sante Hiuslakka – luonnollista pitoa

 

Budapestissa ollessa käyttämäni Aubreyn hiuslakka loppui ja jo reissuun lähtiessäni, ajattelin, että katselen josko paikalliset luonnonkosmetiikkaosastot tarjoaisivat täydennystä. Tarjosivathan ne ja valitsin testiin Santen Hiuslakan. Hintaa oli muutama euro kun koti-Suomessa samainen tuote maksaa noin 14 euroa! Pikkusen ottaa päästä, etten käynyt hakemassa näitä lisää ennen kotiinpaluuta.

 

 

Hiuslakka kiinnittää hiukset ja kampauksen aivan loistavan hienosti. Sen pitäisi sopia myös herkälle päänahalle ja se suojaa hiuksia ympäristön rasituksilta sisältämiensä värjäämättömän hennauutteen ja ravitsevien jojoba- sekä manteliöljyjen ansiosta. Hiuslakka on täysin luonnollinen eikä se sisällä synteettisia hajusteita, säilöntä- tai väriaineita eikä petrokemian ainesosia. Hiuslakkaa ei luonnollisesti ole testattu myöskään eläinkokeilla.

 

 

Santen Hiuslakka on nestemäinen ja niin kutsuttu märkälakka eli se ei sisällä ponnekaasua. Hieman kauempaa kun lakkaa suihkuttaa hiuksiin, leviää se hyvin tasaisesti, kuivuu nopeasti ja pitää hiukset kurissa. Olen tykännyt lakasta ihan huippupaljon ja todellakin voin suositella sitä jokaiselle.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä