Ihan just lomalla kaksin

 

Me lähdetään ihan just kaksin reissuun! Ensin vaan koitetaan nukkua yö (todellisuudessa varmasti itketään hampaita niinkuin nyt pari viikkoa on yöt tehty) ja aikaisin aamulla yritän pakata kaikki mahdolliset tavarat laukkuun miehen mukaan, jotta minun ei tarvitse raahata niitä ympäri Tamperetta ja aina Helsinkiin asti. Koululainen menee kouluun ja me hoidetaan pikkusten kanssa sillä aikaa arjen perusjutut ja pakataan lasten tavarat mammalan yökyläilyä varten.

SItten pakataan kamat autoon ja haetaan poikkeuksellisesti koululainen koulusta, sillä menemme suoraan influenssarokotuksille heti koulun jälkeen. Siellä sitten huudetaan olan takaa ja jatketaan matkaa suoraan mammalaan. Pieni briiffaus äidille lasten jutuista ja heipat ihanuuksille. Sitten kiireellä kohti juna-asemaa ja suunta Helsinkiä kohti. Siellä pitäisi treffata mies ja lähteä kohti Tallinnaa. Ihan kaksin kahdeksi yöksi!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä