Assarini näkemys blogikuvista

 

Kerroin aiemmassa postauksessa, että minun pikkuapulaisellani oli hurjan paljon ideoita kuvien rekvisiitan ja asettelun suhteen. Ensin kuvattiin minun kasvoseerumiani ja sitten pikkupoika haki ja asetteli omia lelujaan asetelmiksi olohuoneen lattialle. Niitä sitten piti kuvata ja äsken hän vielä kertoi tykkäävänsä kuvista paljon. Aika hienojahan niistä tuli vai mitä?

 

 

Me tultiin eilen takaisin Tallinnasta ja tässä taas pikkuhiljaa totutellaan arkihommiin kotona. Harmillisen synkkä keli on tänään ollut, mutta eiköhän se taas tästä! Täytynee kaivaa kaamosvalot esiin ja pyytää miestä virittelemään ne pihalle. Itse en yllä tarpeeksi korkealle ilman tikkaita ja täytyyhän sitä jotain piristystä pimeyden keskelle saada kun kerran ei ole enää luntakaan maassa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä