Olohuoneen metallikori

 

Käyköhän muillekin niin, että näkee kaupassa jonkun aivan ihanan sisustusjutun eikä vain saa sitä mielestään pois? Ihan vaikka ei olisi mitään tarvetta tai edes paikkaa moiselle kapistukselle, mutta se vain on niin ihana ja vaivaa kokoajan mieltä. Minulle kävi niin (taas) viimeksi Tigerissa kun näin tuon täydellisen, turkoosin, metallikorin. Ei mitään paikkaa tai tarvetta sille, mutta oli niin edullinen, että ostamselle ei ollut mitään estettä. Ja järkipuhe ei tälläisessä tilanteessa auta mitään. Eri asia, jos kori olisi maksanut monta kymppiä niin silloin en olisi varmastikaan ostanut, mutta nyt se vain oli pakko ottaa mukaan kotiin.

 

 

Paikan kori sai olohuoneen divaanin päädystä ja se sai kantaakseen pari tyynyä. Tyynyliinat on ostettu muutamalla eurolla joskus kymmenisen vuotta sitten Turkista ja ne miellyttävät edelleen silmää kovasti Yöksi koriin tulee heitettyä myös torkkupeitot sohvalta, jotta koira ei revi niihin reikiä tehdessään pesää sohvalle (jonne hänelle ei edes ole lupaa mennä, mutta menee yöllä kuitenkin). Ihan täysin turha kapistus tämä metallikori siis, mutta oi niin ihana!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mun aikaisempi kommentti ei näköjään jostain syystä tullutkaan tähän. Höh.
Mutta siis, ihana kori ja hetken päähänpistossa tehdyt pienet ostokset ilahduttaa! Ikeasta napattu torkkupeitto jne. hymyilyttää pitkään!

Avatar

Kiitti! Joo, heräteostokset on yleensä just niitä parhaimpia. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä