Olohuoneen remontilla pimeyttä vastaan

 

Selvästikin minun keinoni selvitä tästä kaikkein pimeimmästä vuodenajasta on remontin sunnittelu ja sitten tietysti kun mies on saatu ylipuhuttua hommaan ja remppa on valmis, se itse sisustaminen! Oi, se on ihanaa. Nautin kun saan kulkea ympäri taloa kaikenmaailman esineet ja huonekalut kourassa ja mallailla niitä sinne sun tänne.

Suunnittelin siis seinän olohuoneen ja eteisen väliin eli tuohon takan oikealle puolelle. Sitten halusin maalata takan rapatun taustaseinän valkoiseksi, jotta olohuone saa lisää valoa. Selvästikin tänä vuonna pimeys on ottanut minuun koville ja olen ollut ihan poikki varsinkin illalla. Mehikasvit pääsivät keittiön saarekkeelta tuonne hyllyille ja saareke sai tietenkin uudet tilalle! Eteisen rempasta kirjoittelin täällä

 

 

Kirjoittelin joku aika sitten, että olohuone sai uudet kattovalaisimet, mutta niistä toinen hajosi eikä Ikeassa ollut niitä enää hyllyssä, joten metsästimme pitkään sopivia lamppuja olohuoneen kattoon. Bauhausista sitten löytyi nämä upeat metallivalaisimet, joista tykkään ihan älyttömästi! Ikean valkoinen jalkalamppu (oikeasti pöytälamppu) on myös yksi suosikeistani edelleenkin.

 

 

Sohva ja divaani yhdistettiin ja saatiin ihanan iso divaanisohva, jonka siirsin kadun puoleiselle seinälle. Eteisessä ollut retropöytä ja takan vieressä majaillut korituoli löysivät paikkansa valokuvaseinältä, jossa sohva oli ennen. Villamaton laitoin niiden eteen ja pyöreän, puuteriroosan, nukkamaton sohvapöydän alle.

 

 

Remontti ja huonekalujen uusi järjestys tuntuu ihanan avaralta ja tilavalta. Jännä vaikka laitettiin seinä umpeen ja yhdisteltiin sohva entistä isommaksi, vaikutelma on silti tilavampi. Tuntuu kuin olohuone olisi tuplaantunut ja se on aika kivaa se!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihana, ”pehmeä” tunnelma sinun kodissasi.

Avatar

Kiva kuulla, kiitos! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä