Me tykätään joulusta

 

Viides päivä joulukuuta ja meillä alkaa olla jo koristelupuoli sekä joulufiilis kohdillaan! Vielä on pari viikkoa aattoon, mutta me todellakin tykätään joulusta! Tonttukin oli jo tuonut ekan paketin kuusen alle ja kirjeitä on jätetty puolin ja toisin.

 

 

Mutta eihän se nyt niin ole, että ne koristeet joulun tekevät vaikka minuun ne kyllä joulumieltä tuovatkin. Ihan eri fiilis olisi, jos edelleen rämmittäisiin tätä pimeintä kautta ilman jouluvaloja tai -koristeita. Tunnelma on niin paljon lämpimämpi ja kotoisampi kun joulukoristeet ovat paikoillaan ja valoja vähän jokapuolela. Huomasitteko muuten meidän takapihan terassilla asustelevan poron? Arvatkaa tykkääkö lapset! Uudella terassilla oleva valaistu kuusikin on aika ihana ihan aikuisenkin mielestä.

Joulu on ihanaa yhdessäolon aikaa! Ihanaa kun on lomaa ja sadaan olla yhdessä perheen kanssa. Ei ole kiire minnekään. Huomenna vieteään Itsenäisyyspäivää ja se katkaisee tämän viikon mukavasti. Sitten on enää kaksi kokonaista viikkoa ja on jouluaatto. Nopeasti se taas sieltä tulee ja pian onkin jo uusivuosi. Sitten nämä päivätkin alkavat pidetä ja valoa on taas ihan huomaamatta yhä enemmän ja enemmän. Kyllä se tämäkin kaamosaika taas tästä!

 

-R

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä