DIY kosmetiikka – Aina ei ihan mene nappiin

 

Kirjoittelen paljon DIY kosmetiikasta ja onnistumisista sen saralla. Nyt kuitenkin haluan antaa esimerkin, että aina ei mene nämäkään hommat ihan nappiin.

 

 

Tarkoitus oli tehdä shampoo sekä hoitoaine ja seurasin Pinterestistä löytämiäni ohjeita mielestäni ihan riittävän tarkasti. No oikeastikaan en, sillä myönnän, että aikalailla summassa lorauttelin shampoopulloon castile -saippuapohjaa, keitettyä vettä, hunajaa, risiiniöljyä ja eteerisiä öljyjä. Hoitoainepulloon kaatelin keitettyä vettä, valkoviinietikkaa, hunajaa, pikkutipan risiiniöljyä ja eteerisiä öljyjä.

Ei muuta kuin tyytyväisenä ja ennen kaikkea itsevarmana suihkuun. Jo shampoota huuhdellessani tuntui melko klähmäiseltä eikä hoitoaineeksi kutsumani litku tilannetta yhtään helpottanut. Suihkun jälkeen hiukset vaan letille ja kattellaan tilannetta sitten aamulla. No joo. Aamulla kuiva tukka näytti tältä: 

 

 

Oh dear. Ei mennyt ihan nappiin. Mies sanoi, että näytin pari viikkoa pakolaisleirillä olleelta. Ei muuta kuin uudestaan pesulle! Että ei ne DIY kosmetiikkareseptitkään aina ihan menestyksekkäitä ole.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä