Alkuvuoden suosikkituotteet hiuksille ja käsille

 

Alkuvuoteen on mahtunut pari loppuunkäytettyä luonnonkosmetiikkatuotetta. Shampoo ja hoitoaine sekä laukussa kulkeva käsivoide pääsivät loppumaan enkä kerennyt tilailla nettikaupoista uusia tuotteita. Turvauduin siis lähi-Cittarin ja Prisman luonnonkosmetiikkaosastoihin ja niistä löytyneisiin tuotteisiin.

 

 

Laukkukäsivoiteellani on muutamat tiukat kriteerit. Ensinnäkin sen täytyy imeytyä nopeasti eikä se saa jättää käsiä rasvaiseksi. Toisekseen (vai onko tämä jo kolmennekseen) putkilon täytyy olla suhteellisen pieni ja nimenomaan tuubimallinen.

En tykkää yhtään, jos käsivoide, jota käytän muualla kuin kotona, ei imeydy nopeasti ja kädet jäävät rasvaiseksi. Inhottavaa sitten rasvaisilla käsillä kuljeskella ympäriinsä ja esimerkiksi kätellä vierasta ihmistä. Kotona tällä ei ole niin suurta merkitystä, sillä siellä kyllä ehtii antaa voiteen kuivua eikä tule esimerkiksi käytettyä sellaisia vaatteita, joita rasvatahrat voisi pilata.

Cittarin hyllystä tarttui mukaan Laveran 2in1 Care Hand & Cuticle Cream, jonka sisältämät oliiviöljy, kamomillauute ja avokadoöljy hoitavat sekä suojaavat kynsiä ja kynsinauhoja. Voide todellakin imeytyy ihoon nopeasti ja pakkauksen 75 ml:n koko on juuri sopiva käsilaukkuun.

Olen tykännyt voiteesta todella paljon ja plussaa vielä siitä, että voidetta ei todellakaan ole hinnalla pilattu ja on mukavaa, että sen saa ostettua lähikaupasta. Luonnollisesti voide on vegaaninen ja omaa NaTrue -sertifikaatin eli on siis sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa.

 

 

Kirjoittelin joskus aiemmin etsiväni täydellisiä luonnonkosmetiikan shampoota ja hoitoainetta hiuksilleni sellaista löytämättä. Kaikki kokeilemani tuotteet joko jättivät hiukset takkuiseksi ja kuivaksi tai sitten rasvaiseksi ja klähmäiseksi.

Kokeilinpahan tehdä shampoon ja hoitoaineen itsekin (täältä voi lukea siitä katastrofista) ja pesin tukkani jopa ruisjauhoilla. Ruisjauhot toimivat varsin hyvin, mutta en jaksa joka ilta tehdä siihen vaadittavaa seosta enkä tykkää hiuksiin jäävistä karkeista jauhoista.

Nyt ei tarvitse enää etsiä niitä täydellisiä tuotteita, sillä nämä löytämäni ainakin niitä hipovat. Sante Familyn Appelsiini & Kookos Kiiltoshampoo sekä Kiiltohoitoaine ovat osoittautuneet nyt muutaman testipesun jälkeen aivan loistaviksi tuotteiksi ja voin todellakin suositella niitä kokeiltaviksi jokaiselle. Tosin, kaikki tuotteet eivät tietenkään sovi kaikille hiustyypeille päänahoille, mutta minulle nämä ovat aivan nappituotteet!

Appelsiini & Kookos Kiiltoshampoo on mieto ja soveltuu koko perheen hiustenpesuun. Sen biohajoavat pesutensidit ovat hellävaraisia ja luomualoen mehu kosteuttaa ihoa sekä hiuksia. Luomuappelsiiniöljy sekä -kookospähkinäuute hoitavat hiuksia sekä tekevät niistä todella kiiltävät ja sileät.

Kiiltohoitoaineen sisältämät provitamiini B5 sekä kasviglyseriini säilyttvät hiusten kimmoisuuden ja joustavuuden. Tuote ei sisällä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita, silikoneja, PEG-aineita tai parafiiniöljyä. Hoitoaine tuoksuu aivan ihanalle ja jo heti hiuksiin levittäessä huomaa, että tuote todellakin toimii! Hiukset jäävät todella sileiksi, hoidetuiksi ja helposti kammattaviksi. Voin rehellisesti sanoa, että en ole ennen tavannut vastaavaa luonnonkosmetiikan saralla.

Molemmat tuotteet ovat myös sertifikoitua (BDIH, NaTrue, EcoControl) luonnonkosmetiikkaa ja ihanaa kun nämäkin tuotteet löytyvät lähi-Prismasta edullisesti.

 

-R

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Paitsi, että ostin ne Prismasta enkä Cittarista! 🙈 Käsivoide oli Cittarista. Kiitos!!

Avatar

Hei, saako Santes shampoitakin cittarista?

Avatar

Joo, meidän Cittarissa ainakin on! 😍 Nimenomaan tuo Sante Family on se merkki, joka on rantautunut lähikauppoihin. Jostain luin, että tuo hoitoaine ainakin on ihan sama kuin se Sante Brilliant Care, jota monet ovat kehuneet. Enkä ihmettele miksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä