Muunneltava Ikea Söderhamn

 

Suhteeni Söderhamniin on ollut vaiheikas. Rakastan sen muotoilua ja tykkään, että siinä on aivan ihana oleskella. Nyt kun se on meillä divaanisohvana olohuoneen remontin jälkeen, on se mukavan iso ja tarjoaa paljon istumatilaa.

Söderhamn on myös ihan älyttömän muunneltava sohva. Siitä voi tehdä ihan juuri sellaisen kuin haluaa, sillä se myydään osissa. Myös päällisiä on monen värisiä ja kaikki päälliset on irroitettavissa ja vaihdettavissa. Näin sohvasta saa taas aivan uuden näköisen.

Minulla on kokemusta kolmesta kankaasta – vaalean harmaasta, turkoosista ja vaalean roosasta. Näistä huonoin on meidän käytössämme ihan ehdottomasti ollut tuo vaalean harmaa. Kangas on todella ohut ja meillä ainakin istuintyynyjen päälliset ovat venähtäneet rumiksi ja selkänojatyynyt menettävät muotonsa heti pöyhimisen jälkeen. Havainnoistani kirjoittelinkin täällä.

Vaalea roosa ja turkoosi kangas ovat paljon paksumpia sekä vahvempia ja niiden kanssa sohva pysyy paljon paremmassa kuosissa. Laatuero on siis meidän käytössämme ollut todella huima!

 

 

Mutta tosiaan, se mitä minun piti tulla kirjoittelemaan, oli se, että sohva on siis todellakin muunneltavissa! Laitoin vaalean roosat istuin- sekä tyynynpäälliset pesuun ja harmaat niiden tilalle eikä sohva pöllömmältä näytä näinkään! Aika hauska itseasiassa.

Olen kaikkia päällisiä pessyt koneessa kolmessakympissä eikä mikään ainakaan ole vielä mennyt pilalle. Harmaatkin päälliset pysyvät hetken napakkoina pesun jälkeen, mutta pian taas kyllä venähtävät. 

 

 

Minun mielestäni kyllä sohva on ollut hintansa väärti ja onneksi ostin nämä vaalean roosat päälliset. Näin sohva sai uuden ilmeen ja tosiaan kangas on paljon laadukkaampi kuin se vaalean harmaa. Jos en olisi uusia päällisiä hommannut, harmittelisin varmaan vain lössähtänyttä ja venynyttä sohvaa!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Me tarvittais kanssa divaanisohva, tuo näyttää ihanalta! Painan mieleen tämän.

Avatar

Tää on kyllä aika mukava! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä