Oletko sinäkin keväisen sisustusinspiraation kourissa?

 

Se on melko varmasti kevät nyt! Tämän voi arvata siitä, että kotona sisustus uusiutuu ihan kokoajan, ehkä jopa kiivaammin kuin yleensä. Kuten jo aiemmin kerroin, ruokailutilan matto sai lähtöpassit ja siirtyi eteiseen. Ja nyt ihan oikeasti tuntuu siltä, että ruokailutila on ihana ilman sitä liian tummaa mattoa. 

 

 

Minusta tuntuu, että pääsen nyt miljoona kertaa helpommalla pöydän alustan siivoamisen kanssa kun siellä ei ole mattoa. Edes koira ei onnistunut putsaamaan kaikkea kolmen lapsen murustamaa ruokaa, joka matolle monta kertaa päivässä päätyi ja tuntui, että matto oli kokoajan tosi likaisen näköinen. Eikä siis vain näköinen vaan likainenhan se oli! Nyt ilman mattoa siivoaminen on paljon helpompaa.

 

 

Eikä ruokailutila nyt hassumalta näytäkään ilman sitä mattoa. Alkuun ajattelin, että se on varmasti kovin kylmä, jos siellä ei ole lainkaan mattoa, mutta en ole kyllä huomannut, että olisi. Tuolit liikkuvat kevyesti lattialla kun laitoin huopatassut alle ja ruokailutila on paljon valoisampi kuin tumman maton kanssa.

Halusin pöydän alle alkujaan jonkun vaalean maton, mutta sehän olisi ollut ihan katastrofi. Sen verran sotkuinen tämä meidän elämänvaiheemme tällä hetkellä on, että se olisi vain tuonut lisää stressiä siivoamisesta tai siististi syömisestä, että parempi näin. Ehkä sitten joskus, jos vielä siltä tuntuu!

 

 

Pöydästä tykkään kovasti edelleen ja lapset tykkäävät jostain syystä istua paljon mielummin penkillä kuin tuolilla. Jopa ennen kuin heillä oli tämä pehmeä penkki, he istuivat mielummin puupenkillä kuin tuoleilla. Pienin vielä istuu syöttötuolissa, mutta kaksi isompaa vierekkäin penkillä, joka on säilynyt ihmeen siistinä.

Metallituolit miellyttävät silmääni edelleen myös ja siirsin itseasiassa jo tuon yhden tuolin tuolta nurkasta pois kun tein itselleni pienen kirjoituspisteen olohuoneen puolelle. Tuoli pääsi sinne. Ja sehän johti sitten sellaiseen ongelmaan, että olohuoneessa oleva korituoli pistää silmääni! Eikä lainkaan hyvällä tavalla. Ja mattokin on jotenkin huono.

Pöytäliina sai myös lähtöpassit kun pesun jälkeen se kipristyi enkä ole jaksanut sitä silittääkään. Kuvat on siis otettu eilen, joten melkomoista myrskyä täällä sisustusrintamalla taas pitelee.

 

 

Että se taitaa tosiaan olla kevät kun tämä sisustusinspiraatio iski jälleen! Itse kuitenkin pyrin tyynnyttämään inspiraationi mukana tuomat tuskat mahdollisimman vähillä hankinnoilla. Yritän vaihdella kotona jo olevia tavaroita, tekstiilejä ja huonekaluja keskenään sekä kantaa tavaraa edestakaisin autotallin, saunarakennuksen ja kodin välillä. Aina kun ei tarvitse olla uutta!

Mutta tosiaan, minä jatkan täällä olohuoneen mullistamista seuraavaksi ja mietin, että miten saisin kirjoituspisteeni sopimaan sinne. Voi, ihana kevät!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mulla on ihana ”räsymatto” odottamassa pääsyä keittiön pöydän alle. Mutta koska ruuan muruja, muovailuvahaa jne. päätyy vielä sen verran lattialle, olen todennut sen saavan odottaa. 😄

Avatar

Joo, toi muovailuvaha! 😅🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä