Voitko uskoa? Myrkytön kynsilakka, joka kestää!

 

Ihan uskomattoman positiivinen yllätys tuli vastaan kun löysin GreenDealiltä Avril 7-free Kynsilakan. Olin aivan varma, että kun kyseessä on, voisiko sanoa, myrkytön lakka, se ei varmasti tule pysymään kynsissä.

Lakan ostin oikeastaan tyttöäni ajatellen, sillä hänkin tykkää aina silloin tällöin kynsiään lakata ja minua on mietityttänyt kovasti peruslakkojen sisältämät myrkyt. Olisi siis aivan lottovoitto, jos löytyisi myrkytön lakka, joka kuivuu nopeasti, pysyy hyvin, on edullinen ja valikoimista löytyisi runsaasti herkullisia sävyjä.

 

 

Uskomatonta, mutta totta. Tämä on juuri sellainen lakka kuin salaa toivoin. Aivan täydellinen! Lakka ei GreenDealin sivujen mukaan sisällä formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja (DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia. Sivuilla kerrotaan myös, että 79 % kynsilakan raaka-aineista on luonnollista alkuperää eli siis mineraali- tai kasviperäisiä.

Levitin lakkaa ensin kerroksen enkä voinut uskoa, että se kuivui niin nopeasti. Pinnasta tuli kiiltävä, kova ja sileä eikä tarvinnut kauaa odotella, että sai levitettyä toisen kerroksen siihen päälle. Toinenkin kerros kuivui ja kovettui todella nopeasti enkä saanut aikaiseksi ainuttakaan painumajälkeä tai kolhua, joita yleensä tulee kun lakka jää pehmeäksi eikä kuivu kunnolla.

 

 

Tänään on kolmas päivä kun lakka on minulla kynsissäni ja edelleenkään lakkaus ei ole lohjennut mistään. Pientä kulumaa päissä on, mutta sanoisin, että lakkaus on vielä aivan kunnossa. Tytön kynsissä oli vain yksi kerros ja se on jo ihan vähän lohjennut jostain kohtaa näiden kolmen päivän aikana. Mutta ei mitenkään pahasti!

Tässä alla juuri nyt minun kynteni, kolme päivää lakkauksen jälkeen ja pakko mainita, että meillä on taas tauti päällä eli olen pessyt käsiä varmasti sen sata kertaa päivässä. Muutamien oksennusten siivoamisien jälkeen olen jopa joutunut käyttämään käsidesiäkin ja silti lakkaus on tässä kunnossa:

 

 

Olen aivan ällikällä lyöty ja minun tekisi mieli mennä GreenDealin sivuille ja tilata kaikki sävyt mitä sieltä löytyy! Lakan hintakaan ei mielestäni ole paha – 4,99 euroa taisi olla kappalehinta kaikilla sävyillä ja lakkapullon koko on 7 ml. Meidän sävy on siis tämä, Sorbet Framboise N° 565.

Mutta tosiaan, en voi kuin suositella! Meidän kokemukset ovat aivan erinomaiset, sillä lakka pysyy kynsissä oikeasti paremmin kuin peruslakat – kuivumisesta puhumattakaan. Tämä on uusi ihastukseni.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä