Meidän Leikkien -suosikit ja arvonta

Yhteistyössä: Leikkien

 

Järjestin meillä kotona Leikkien -lelukutsut tammikuussa ja lupasin kertoa meidän lasten suosikeista sekä arpoa lukijoiden kesken meidän lempparin eli Mad Mattr -taikamassapaketin. Osallistut arvontaan yksinkertaisesti tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook -sivusta.

Me ihastuimme täysin kutsuilla Leikkienin omaan Match Madness -hahmottamispeliin, jossa yritetään muodostaa mahdollisimman nopeasti kuviollisista palikoista sama muodostelma kuin mallikortissa. Ensimmäinen, joka onnistuu, saa kortin ja se kuka saa eniten kortteja, voittaa.

Kortteja pelissä on viittä eri vaikeusastetta eli haastetta riittää ihan aikuisillekin. Kortteja pelissä on yhteensä 60 eli todellakaan kuvioita ei pääse oppimaan ulkoa. Peli on oikeastikin todella viihdyttävä ja hauska! Sitä on meillä pelailtu paljon ja itseasiassa sen pelaaminen onnistuu yksinkin.

 

 

Tilasimme myös kolme muuta SmartGames -hahmottamispeliä, joista Magic Forest sekä Deducktion ovat ikään kuin kirjoja, jotka on helppo ottaa esimerkiksi reissuun mukaan. Palaset kiinnittyvät magneeteilla, joten ne eivät lentele vaikkapa ympäri autoa tai lentokonetta. Molemmissa on todella paljon tehtäviä ja myöskin eri vaikeusasteilla.

Penguins Pool Party harjoittaa myös hahmottamiskykyä kun pingviinit ja jäälautat pitää saada laudalle haasteen vaatimalla tavalla. Pelissä on 60 haastetta helposta erittäin vaativaan ja tämäkin peli on tosi hauska sekä erittäin kehittävä. Peli on myös helppo ottaa mukaan, sillä se on erittäin kompaktin kokoinen, mutta autossa palaset saattavat kyllä putoilla.

 

 

Meidän lasten ehdoton lemppari oli jo ennen kutsuja tämä Mad Mattr -taikamassa ja nimen omaan nuo muotit, joilla pystyy tekemään rakennuspalikoita. Palikoilla sitten saa rakenneltua aivan mitä vain. Ja kyllä näillä massoilla on rakenneltu ja muovailtukin!

 

 

Meillä on massailtu ruokapöydän ääressä ja toki massaa tippuu murusina lattialle ja penkille ym., mutta minun mielestäni massalla muovailu on kuitenkin suhteellisen siistiä ja massan saa melko helposti siivottua eikä se onneksi tahraa mattoja tai vaatteita. Massa ei myöskään kuivu, joten sitä ei tarvitse säilyttää tiiviissä astiassa tai pussissa ja valmiit teokset voi huoletta jättää vaikka pöydälle.

 

 

Tämä Mad Matter The Ultimate Brick Maker X6 on siis meidän perheen suosikki Leikkien -valikoimasta ja saankin yhteistyössä Leikkienin kanssa arpoa yhden kyseisen paketin (arvo 24,90 euroa) lukijoiden kesken. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta.

Voittaja arvotaan 28.2.2018 kello 18.00 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi eikä Facebook ole osallisena siinä.

 

 

Nyt muuten kannattaa järjestää Leikkien -lelukutsut toukokuun loppuun mennessä ja saat kutsuilla lapsivieraille maukkaan sekä terveellisen Hipp -välipalatarjoilun veloituksetta. Kutsujen järjestäjänä saat siis tarjottavaksi lajitelman HIPP-välipalatuotteita (mm. HIPP Smoothieita sekä Täysjyväkeksejä). Täältä voit lukea lisää.

Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mukana arvonnassa 

Avatar

Voit osallistua tykkäämällä Koti Kumpulassa blogin -Facebook-sivusta! 😊

Avatar

Mukaan arvontaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä