Täydellinen tuolilöytö autotallista – Ikea Poäng

 

Kirjoittelin kuinka olohuoneessa ollut korituoli ei oikein enää istunut sisustukseen ja arvelin, että joudun huonekalukaupoille. Väärässä olin! Muistin yhtäkkiä, että meillähän oli esikoisen ollessa vauva, melkein 8 vuotta sitten, Ikean Poäng -nojatuoli, jota en ollut muistaakseni mihinkään myynytkään. Reissu autotalliin ja siellähän se odotteli vähän pölyisenä, mutta muuten ihan loistokunnossa!

 

 

Heitin pehmusteet lumihankeen ja harjasin lumen kanssa oikein kunnolla. Harjasin lumella myös tuolin rungosta pölyt sekä hämähäkinverkot pois ja puhdasta tuli. Ei muuta kuin tuoli olohuoneeseen ja korituoli saunarakennukseen.

Minun mielestäni Poäng sopii olohuoneeseen ihan nappiin! Se on sopivan kevyt sekä vaalea ja vaikka onkin ehkä isompi kuin se entinen korituoli, sopii se tyyliltään tänne paremmin.

 

 

Tuoli sopii hyvin myös sohvan tyyliin, mutta on ihan niillä rajoilla, että onko se liian kellertävän puun värinen. Olen sitä nyt melkein päivän katsellut ja silmä on jo aika hyvin tottunut siihen puunväriin, joka ei siis varsinaisesti ole minun lempparini. Työpiste näyttää edelleen jostain kulmasta tosi pieneltä, mutta muuten olen ollut siihenkin tyytyväinen kyllä.

Nyt kuvia katsellesani sain oikean ahaa-elämyksen ja tajusin, että pöytää pitää ehdottomasti vetää kauemmas seinästä niin se näyttää varmasti paljon paremmalta eikä ehkä niin pieneltä enää! Nyt se on raukka ihan nurkkaan ahdettuna. 

 

 

Parastahan tässä on se, että ei tarvinnut ostaa sitä uutta tuolia vaan vanhalle huonekalulle löytyi käyttöä.

Niin, ja hyvää ystävänpäivää jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä