Kevään uutuudet kotiin – kukkapöytä, puput ja kirjaintaulu

 

Tein muutaman superlöydön Tammer Outlet -myymälästä Nekalasta, joihin päätin sitten sijoittaa. Tähän asti olen sisustusvimmassa tänä keväänä löytänyt kaikki tavarat ja huonekalut kotoa tai autotallista enkä ole ostanut mitään, mutta nyt menin ja ostin muutaman ihanuuden.

 

 

Tälläistä korkeaa kukkapöytää olen miettinyt jo pidempään, sillä minulla on ollut meidän kasvien uudelleensijoittelu käynnissä. Mehikasvit ja kaktukset eivät oikein ole viihtyneet ilmalämpöpumpun edessä hyllyllä vaan ovat mädäntyneet pystyyn.

Toinen vaihtoehto tietenkin on se, että olen kastellut niitä liikaa ja siksi ne ovat mädäntyneet. Mutta se nähdään, että pysyvätkö ne nyt hengissä kun sain kasvit pois hyllyltä!

 

 

Kotiin muutti myös pari pääsiäispupua. Onkohan vielä liian aikaista niille? No, söpöjä ne ovat ja onhan nyt jo keväinen aurinkokin paistellut ihanasti, joten saavat siinä asustella. Ne ovat mielestäni aivan ihanat!

Löysin varastosta eteiseen vanhan tarjotinpöydän, joten toinen keltainen apupöytä pääsi sieltä sohvan divaaniosan viereen. Siitä on puuttunut laskutila esimerkiksi kahvikupille, joten sekin hoitui tässä nyt samalla. Pöydälle pääsi myös pari kasvia pupujen seuraksi.

 

 

Toiselle sivupöydälle pääsi isältäni ystävänpäivälahjaksi saatu vaaleanpunainen kukka ja yksi mehikasveistani. Täytyisi muuten vaihtaa harmaat istuinpäälliset vaaleanpunaisiin kun ne ovat taas puhtaana kodinhoitohuoneessa odottelemassa. Jotenkin se niiden vaihtaminen vaan tuntuu välillä ihan ylitsepääsemättömältä! En tiedä edes miksi. Eihän se ole homma eikä mikään.

 

 

Yksi kaktus sai jäädä vielä tuonne hyllylle kun se on suojassa lasipurkissa sisällä. Koitin keksiä hyllyille kaikenlaista esinettä ja purkkia, mutta ylähylly on vielä tyhjänä. Täytyy taas käydä varastossa!

 

 

Kirjaintaulua olen kuolannut kuvissa myös pitkään ja nyt sen ostin sitten myös. Tarkoitus oli kirjoittaa, että hauskaa talvilomaa kaikille, mutta k-kirjaimet loppuivat pahasti kesken. Mutta toivotan silti kaikille hyvää lomaa, jos sellaista viettelette! Meillä on lomalle miehen kanssa suuret suunnitelmat – toivotaan, että ne toteutuvat.

Muistathan muuten, että tänään vielä voi osalltua tähän arvontaan tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä