Joka päivään hieman naistenpäivää

 

Eilen vietettiin Naistenpäivää.  Mutta mitäpä, jos joka päivään otettaisiin ripaus sitä naistenpäivän henkeä. Oltaisiin ystävällisiä toisillemme, kunnioitettaisiin toinen toisiamme ja ennen kaikkea olisimme toistemme tukena.

Nimenomaan me naiset keskenämme.

Mitä jos unohdettaisiin katkeruus, kateus ja kilpailu. Lopetettaisiin toistemme jatkuva arvostelu, vertailu ja kaikenmaailman paineiden luominen toisiamme kohtaan. Ei puhuttaisi pahaa selän takana vaan sanottaisiin päin naamaa kaikki se hyvä.

Mitäpä, jos ihan oikeasti kehuisimme toinen toisiamme? Mitä se olisi meiltä pois? Siitähän voisi hitto vie saada itsekin hyvän mielen! Ja varmasti ainakin vastavuoroisesti kehuja, tsemppiä ja piristystä omaan päivään. Jokainen sitä tarvitsee ihan varmasti – oli sitten kuinka kova muija tahansa.

 

 

Miksi naisten pitääkin olla niin kovin ankaria toisilleen?  On se uskomaton juttu, että ihan oikeasti emme osaa olla toistemme tukena vaan olemme niin kovin helposti katkeria ja kateellisia selän takana myhäilijöitä.

Miksi ihmeessä naisen on niin vaikea kehua toista naista?  Kun eihän se ihan oikeasti ole itseltä pois, että toiselle tulee hyvä mieli kauniista sanoista ja kehuista.

Eikö olisikin melko mahtavaa, jos kaikki se energia, joka kuluu toisten arvostelemiseen ja kaiken maailman paineiden luomiseen, käytettäisiinkin siihen yhteen hiileen puhaltamiseen ja toistemme tukena olemiseen? Sillä energiamäärällä saataisiin ihan oikeasti ihmeitä aikaan!

Mahtavaa perjantaita kaikille – naisille ja miehille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä