Täydellisyyttä hipova öljyseerumi kasvoille

 

Nyt rupeaa olemaan jo lähellä täydellisyyttä tämä minun öljyseerumini – pakko myöntää. Perioraalidermatiitti (suunympärysihottuma) on pysynyt kurissa ja finnejäkin puskee nykyään enää suhteellisen siedättävin väliajoin.

Mainitaan nyt tähän väliin kuitenkin, että tilanne on tämä nyt toistaiseksi ja huomenna meininki saattaa olla aivan eri. Sellaisia nämä iho-ongelmat valitettavasti ovat.

 

 

Öljypuolelta omaan seerumiini olen lorautellut pikkuisen neemöljyä ja vähän enemmän puhdistamatonta golden jojobaöljyä sekä kehäkukkaöljyä. Lisäksi olen tiputellut sekaan glyseeriiniä ja itseasiassa vielä hieman E-vitamiiniakin (vaikka sen unohdinkin kuvata).

Eikä sovi unohtaa eteerisiä öljyjä, joista perioraalidermatiitti-iholleni sopivaksi olen tähän mennessä kokeillut Frankincensen. Se on ihan lemppari eteerinen öljyni muutenkin, joten aivan loistavaa, että se sopii iholleni. Frankincense pääsi loppumaan ennen kuin otin kuvat tähän postaukseen, joten ikävä kyllä se(kään) ei päässyt kuviin.

Omat öljyni olen tilannut suoraan ranskalaiselta Florihanan tislaamolta. Linkki tislaamon sivuille täällä ja esimerkiksi Pinterest on täynnä inspiraatiota eteerisiin öljyihin ihonhoidossa. Muistathan kuitenkin käyttää luotettavia valmistajia, mikäli päätät eteerisiä öljyjä käyttää!

 

 

Puhdistamaton golden jojobaöljy on ravitseva ja suojaava öljy. Sen luontainen pH-pitoisuus on 5 ja se hyvin lähellä ihon omaa pH:ta. Jojobaöljy ei tuki ihohuokosia ja se sopii kaikille ihotyypeille. 

Kehäkukkaöljy on hyvä öljy herkälle iholle, sillä se hoitaa vaurioitunutta ja halkeilevaa ihoa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se on ihoa uudistava öljy ja imeytyy ihoon hyvin. Kehäkukkaöljy suojaa ihoa, edistää verenkiertoa ja stimuloi ihon luontaisia toimintoja.

Kehäkukkaöljy on uutettu auringonkukkaöljyyn, joka sisältää runsaasti linolihappoa. Se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Auringonkukkaöljy sisältää myös runsaasti E-vitamiinia.

Neemöljystä ja sen ominaisuuksista kirjoittelin aivan juuri ja sen postauksen pääset lukemaan täältä

 

 

Glyseriini, jota käytän on kasvipohjainen ja ihoystävällinen. Se kosteuttaa ihoa sitomalla itseensä vettä. Glyseriini ei sisällä kemikaaleja tai liuottimia eikä palmuöljyä vaan se on valmistettu rypsistä.

Rasvaliukoinen E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa säilyttämään kosteutta iholla sekä auttaa myös ihosoluja suojautumaan vapailta radikaaleilta. Käyttämäni E-vitamiini on luonnollinen, ruskea ja paksu seos auringonkukkaöljyssä. Se sisältää kaikkia neljää tokoferolia (alfa, beta, gamma ja delta). 

Kaikki tuotteet ja tarvikkeet olen tilannut Limepop:sta.

 

 

Käytän seerumia iholleni aamuisin ja iltaisin kasvoveden jälkeen. On tärkeää, että iho on kostea kun sille levitetään öljyjä, sillä näin öljyt pystyvät lukitsemaan kosteuden iholle. Öljyt kun eivät itsessään ja pelkästään käytettynä ole kosteuttavia. Oman kasvoveteni suihkutan kasvoilleni ja se sisältää taikäpähkinä- sekä kamomillavesiä. Täältä voit lukea siitä lisää!

Mukavaa lauantai-illan jatkoa ja rentoutavaa sunnuntaita!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä