Joka vanhemman unelma – makuuhuone takaisin

 

Meillä isommat lapset ovat vinkuneet kerrossänkyä jo vaikka kuinka kauan ja lupasin sen heille hankkia heti kun nukkumahommat näyttävät siltä, että uni maistuu omassa sängyssä. No, nyt siltä näyttää (tilanne voi toki muuttua silmänräpäyksessä) ja hommattiin eilen heille Ikeasta kerrossänky.

Tottahan toki minulla oli myös oma lehmä ojassa, sillä keksin, että kun laitetaan isommat lapset kerrossänkyyn niin he kaikki kolme mahtuvat sitten pienempään makkariin. Ja me saamme isomman huoneen takaisin!  Meillä muuten on hieman poikkeava tämä meidän huonejärjestys, sillä meillä on makuuhuoneet alakerrassa ja oleskelutilat yläkerrassa.

Aluksi meillä olikin makuuhuoneet niin, että pikkumakkari oli lapsilla ja iso makuuhuone meillä vanhemmilla. Sitten kun kuopus syntyi, isompi makuuhuone oli hetken aikaa meillä vanhemmilla ja vauvalla, mutta sitten kun kaikki kolme siirtyivät nukkumaan yhdessä niin he eivät enää pikkumakkariin mahtuneet. Jouduimme siis luovuttamaan ison makuuhuoneen lapsille.

 

 

Mutta nyt. Pitkän odotuksen jälkeen valtasimme makuuhuoneen takaisin!  Ja voi, että kuinka ihanaa kun on tilaa. Pikkumakkari oli niin kovin pikkuruinen, että sinne ei mahtunut sängyn lisäksi leveyssuunnassa kuin yksi ainoa yöpöytä ja pituussuunnassa tuo minun aarteeni – vanha, kunnostettu, kampauspöytä.

Yöpöydät ovat aivan karmeassa kunnossa  ja lapset ovat niihin liimailleet tarroja ym., joten ne menevät ehdottomasti vaihtoon. Muutenkin haluan lisätä makuuhuoneesen kodikkuutta ja pehmeyttä, mutta kaikki ajallaan. Ihanaa kun on taas yksi sisustettava tila lisää. Olen ihan innoissani!

 

 

Olen muuten aivan rakastunut unisieppareihin. Joku kumma niissä miellyttää minun silmääni, joten Tammer Outlet:sta sellaiset vihdosta viimein ostin. Ihan nyt siihen unisieppareiden vaikutukseen en usko, mutta kauniitahan ne ovat. Makuuhuoneen verhot, lamput ja tyynyt ovat ikivanhoja, samoin kuin matot, mutta toimivat vielä aika kivasti.

Matot ovat siis oikeasti sellaisia tumman violetteja, mutta kuvissa vähän turhan tummia. Minun tietenkin tekisi mieli vähän vaaleampaa, mutta eiköhän me nyt näillä pärjätä.

 

 

Aarteitakin makuuhuoneesta tosiaan löytyy. Siellä majailevat nimittäin kaksi vanhaakin vanhempaa lipastoa, hääkuva, esikoisen tekemät lyhdyt, tuliaiseksi saatu maljakko, miehen kastelahja ja esikoisen ostama teko-orkidea.

 

 

Lasten keinulammas pääsi myös meidän makuuhuoneeseen, sillä pinkki keinuhippo (ei -heppa!) muutti lasten makkariin.  Ja muuten tuosta kamalan värisestä laattalattiasta en pidä sitten yhtään, mutta nyt jo tulen sen kanssa toimeen eikä minun tee enää mieli vaihtaa sitä ihan joka kerta kun sillä kävelen.

Taulut ym. ovat vielä ihan miten sattuu ja kuten jo tuossa aiemmin kirjoitinkin, ihanaa kun on taas huone, joka kaipaa sisustamista.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! Minä alan nyt siivoamaan.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Makuuhuone on varmasti jokaiselle pariskunnalle tärkein kaikista huoneista. Siellä todella saa sitä yhteistä aikaa ja varsinkin oman rauhan. Tyylikkään näköistä teille :). Mukavaa alkavaa viikkoa!

Avatar

Kiitos! 🙂 Se on just niin, että se makuuhuone on se yksi tärkeimmistä paikoista ehdottomasti. 

Mukavaa viikkoa myös! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä