Hiuskarvat kuriin suosikkilakalla

 

Ostin Budapestista syksyllä Santen hiuslakan, josta tykkäsin kovin (täällä siitä lisää). Hinta oli siellä jotain pari euroa ja täällä aika paljon enemmän. Santen lakkaan olen ollut tyytyväinen ja käytin sen aivan loppuun asti miettien, että mistä ihmeestä löydän sille kohtuuhintaisen seuraajan.

 

 

Prisman  hyllystä löytyi varsin varteenotettavan oloinen Vitalcare Natural Bio -hiuslakka  ja se ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Pakkauskoko on 250 ml ja hinta taisi olla viitisen euroa, jos oikein muistan. Mutta ei siis paha missään tapauksessa, joten uskalsin ostaa sen testattavakseni.

 

 

Ja muuten kyllä kannatti ostaa, sillä siitä tuli uusi suosikkilakkani.  Lakka ei sisällä ponnekaasua, joten aivan kuten tuo Santenkin lakka, tämä on sellaista melko vetistä. Lakkaa pumpataankin pullosta ulos – ei suihkuteta yhtäjaksoisesti kuten ponnekaasulakkoja. Tavalliset lakathan ovat pullollaan haitallisia aineita, joten nämä luonnolliset lakat ovat minulle aivan ehdoton valinta.

Vitalcaren lakalla on ICEA -sertifikaatti  ja se sisältää luonnonmukaisesti tuotettuja kaura- ja kamomillauutteita. Se kosteuttaa ja suojaa hiuksia antaen kampaukselle luonnollista pitoa. Lakka myös tekee hiuksista sileät sekä pehmeät ja minun mielestäni se tuoksuukin hyvälle. Lakka ei todellakaan jätä hiuksia tahmeiksi ja pitää kampauksen kuosissa hyvin.

 

 

Olen ollut älyttömän tyytyväinen  lakkaan ja innoissani siitä, että tälläisiä helmiä löytyy edullisesti lähimarketista! Itselläni ainakin hiuslakkaa kuluu niin paljon, että siihen ei viitsi millään kovin paljoa sijoittaa. Tämä on siis varsinainen löytö, jota voin suositella erittäin lämpimästi.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tästä Vitalcaren lakasta olisi ollut kiva nähdä ainakin kuva incistä, sillä kaikki sarjan tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa yleisimipien sertifikaattikriteereiden kannalta katsottuna. Googlaamalla en löytänyt. Tuo ICEA-sertifikaatti on sellainen, että on joka tapauksessa tarkastettava ainesosat, sillä on todella outoja kriteereitä.

Avatar

Moikka!

Inci näyttää tältä: Aqua, Alcohol Denat, Sorbitol, Glucose, Panthenol, Glycerin*, Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract)*, Avena Sativa Bran Extract (Avena Sativa (Oat) Bran Extract)*, Sodium Phytate, Alcohol, Parfum (Fragrance)

* raw materials from organic farming

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä