Makuuhuoneen sisustus etenee – Mustat yöpöydät

 

Kirjoittelin täällä, että otimme miehen kanssa makuuhuoneen takaisin haltuun ja kerroin, että kamalassa kunnossa olleet yöpöydät olivat mennossa kiertoon. Mies passitti minut terapiakierrokselle Ikeaan  ennen kuin lähti työreissulle ja sieltähän löytyi kuin löytyikin juuri sellaiset yöpöydät kuin olin suunnitellutkin.

 

 

Pöydät ovat mattamustat  ja materiaali on maalattua metallia. Ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan kevyet ja ilmavat eikä niitä todellakaan ole hinnalla pilattu. Kappalehinta oli karvan verran alle kympin!

 

 

Tykkään kun pöydissä on hyllyt, joille saa nenäliinat ym. yöpöytärojun kätevästi piiloon sekä pois pöytätasolta tilaa viemästä. Sopivat korit  löytyi kotoa, joten niitä ei tarvinnut ostaa – vähän vain uudelleenjärjestellä.

 

 

Mietin aluksi, että ovatkohan pöydät liian pienet, mutta eivät ne onneeksi olleet. Ikeassa kaikki näyttää aina niin kovin pieneltä ja sitten kun tavarat kantaa kotiin ja saa kasattua niin yllättäen se oma koti rupeaakin tuntumaan pieneltä. Minulle ainakin käy valitettavan usein niin ja jos jotain isompaa kalustetta ostaa niin on aivan pakko mitata tila ennen ostoksille lähtöä.

Makuuhuoneen sisustusoperaatio jatkuu ja tavoitteena on lisätä viihtyvyyttä sekä kodikkuutta  huoneeseen. Pikkuhiljaa se varmasti siitä valmistuu kun lasten kanssa sisustetaan.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä