Uutta olohuoneen työpisteelläni juuri nyt

 

Tein itselleni työpisteen olohuoneeseen ostettuani uuden läppärin ja se on itseasiassa toiminut aika kivasti. Päivittäin tämän pienen työpöydän ääressä tulee kirjoiteltua – kuten juuri nytkin teen. Pöytä on vanha ja kulunut, mutta tykkään siitä silti kovin.  Sillä on minulle tunnearvoa, sillä isäni sen on joskus jostain pelastastanut ja kunnostanut.

Pöytä on itseasiassa juuri sopivan matala  ja minun on sen ääressä hyvä kirjoittaa. Diffuuserissa pöhisee tällä hetkellä bergamotin eteerinen öljy, jonka tuoksusta tykkään kovasti. Tykkään muutenkin käyttää diffuuseria usein ja öljyt siihen valitsen mielialani mukaan.

 

 

Aluksi laitoin työtuolikseni metallisen ruokailutuolin, mutta se oli mielestäni liian suurikokoinen tämän minipöydän ääreen. Ostin sitten Ikeasta pienen, metallisen jakkaran  ja ruokailutuoli pääsi takaisin sinne, minne se kuuluukin – ruokailutilaan. Kokosin jakkaran eilen ja se sopii mielestäni paljon paremmin työpöydän ääreen kuin isompi, selkänojallinen tuoli.

Jakkaralla minun tulee jostain syystä istuttua paljon ryhdikkäämmin  kuin selkänojallisella tuolilla. Huomaan, että kannattelen itseäni paremmin ja jalkani ovat tukevammin maassa tämän kanssa. Yllättävän hyvä valinta siis, mutta kertokaahan millä ihmeellä saan kaikki nämä sähköjohdot piiloon?

 

 

Nojatuoli sai kannettavakseen oranssin tyynyn,  jonka päällisen kaivoin esiin kaapin perukoilta. Siitä tulee keväinen fiilis eikä ole kyllä valittamista tuon auringonpaisteenkaan suhteen. Ihanasti on paistanut nyt monena päivänä!

 

 

Mukavaa lauantaita kaikille  ja muuten työpisteen edelliset kuulumiset löytyy täältä!

 

-R

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Meillä lattialla kiemurtelevat johdot on laitettu listoihin kiinni sellaisella teipillä kiinnittyvällä kaapelikourulla. Niitä saa rautakaupoista ja esim. Biltemalta. Taidan jossakin vaiheessa tehdä aiheesta postauksen kuvineen 🙂

Avatar

Hei! Kiitos kivasta postauksesta. Aivan ihana tuo sinun työpöytäsi! Noista johdoista, kun kysyit..Itselläni on työpöydän alla Ikeasta ostettu johtokouru, jonne olen niputtanut kaikki johdot kiinni ”maksimipituuteensa” ja kytkenyt ne johtokourussa olevaan jatkojohtoon. Tuo johtokouru voi olla sinun työpöytääsi nähden liian pitkä, joten toinen vaihtoehto voisi olla niputtaa johdot yhteen (siis menemään samasta kohdasta alas pöydän takaa) ja naamioida sellaisen muovisen johtokourun sisälle kaikki. Vaikea selittää näin sanallisesti, mutta jos kiinnostuit, voisin ehkä napata sinulle pari kuvaa omista ratkaisuistani 🙂 

Avatar

Moikka ja kiitos kommentistasi!

Olen miettinyt myös noita johtokouruja ja täytyy varmaan sellainen käydä ostamassa tämän työpöydän lisäksi tv-tasolle. Sielläkin johdot roikkuu tosi rumasti. Sitten vielä kun keksin jotain tuolle pitkälle jatkojohdolle, joka kiemurtelee lattialla niin hyvä! 😀

Mutta mielelläni kyllä katson sinun ratkaisustasi kuvat, kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä