Näin pääsiäinen saapuu meille

 

Onko teidän koti jo saanut pääsiäiskoristeet? Meille pääsiäinen tuli oikeastaan eilen  kun lapset innokkaasti auttoivat minua koristelussa. Kaivoimme vanhan koristeet komerosta ja asettelimme niitä kotiin yhdessä.

 

 

Rairuohot  kylvettiin jo hyvissä ajoin ja olen niitä jo useaan otteeseen joutunut trimmaamaankin kun ne ovat kasvaneet niin hurjaa vauhtia. Nyt ne saivat sitten myös koristeet kantaakseen. Jotenkin ihanaa nähdä ruohon kasvavan kaiken tämän lumen keskellä! Edes pieni tuulahdus keväästä.

Vitsoja  on askarreltu myös ja palmusunnuntaita odotellaan jo karkinkiilto silmissä. Vähän täytyy vielä panostaa koristeiden hankintaan niin saadaan loputkin vitsat väännettyä valmiiksi.

 

 

Tämän pajunoksan koristelu  on ollut erittäin tarkkaa ja tärkeää puuhaa! Sitä on meinaan tehty todella huolella ja tunteella. Aluksi oksia oli kaksi, mutta lapset halusivat viedä toisen oksan makuuhuoneeseensa alakertaan.

 

 

Rairuohojakin kylvettiin lisää  ja siitä riittää kuulemma myös isin toimistolle muutama. Työntekijät varmasti ilahtuvat, lapset arvelivat! Vaihdoin muuten pariin kukkaan mullankin  samalla kun kerran istutuspuuhissa oltiin. Eikö se aina keväällä olisi hyvä tehdä?

Meille pääsiäinen on siis tullut hyvissä ajoin. Oikeastaan aika kivaa, sillä minua vähän on alkanut ahdistaa tämä talvi.  Joka päivä vain sataa lisää lunta, pakkanen paukkuu eikä kevät tunnu tulevan millään. Toivottavasti kuitenkin tulisi ihana, lämmin, kesä sitten kun on tullakseen!

 

-R

 

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Meillä vähän vähemmän panostetaan pääsiäiseen, vaikka väreistä sais kyllä raikkautta kotiin🤔😊. Todella kaunista teillä 🐣🐥🐣

Avatar

Kiitos! 🙂 Musta on ihanaa kun saa taas piristää kotia pääsiäisjutuilla. Ja lapset on meillä ihan innoissaan mukana koristelemassa! 😀

Avatar

Minun pitäisi oppilaiden kanssa koristella munia ja mietin, mistä löytäisin kiireesti hyviä ja askartelumunia, kun ei ole liiemmin aikaa juosta niiden perässä. Olisiko antaa vinkkejä vai alanko puhaltamaan kananmunia tyhjiksi?

Avatar

Me ollaan saatu nämä mun äidiltä ja lapset on ne sitten koristelleet, mutta voin kysyä mistä hän on ne ostanut! Pieni hetki. 🙂

Avatar

Nämä oli Sinellistä tilattu – en tosin tiedä, onko heillä liikkeitä kuinka. Sanoi, että eivät olleet kalliita. 😊

Ootko esim. Tigerista katsonut, että onko siellä? 🤔

Avatar

Meillä ei oikeastaan koristella kuin jouluna. Vaikka pääsiäinen onkin tärkeä juhla, niin noita perinteisiä pääsiäiskoristeita ei juurikaan ole ja tänä vuonna ei lainkaan, kun voimat on itsellä niin vähänä. Mutta oikein kivan näköistä teillä!

Avatar

Kiitos. 😊 Ja kovasti tsemppiä ja voimia sulle!

Avatar

Ripottelin muutaman tipusen tänään ja haettiin oksia. En pääsiäisenä koristele samalla tavoin kuin jouluna. Mutta on kiva vähän piristää kotia. Samoin kuin vappuna. Muutama pallo ja serpentiiniä tuo oman tunnelmansa. 🙂 Ensi viikolla on kuopuksen synttäritkin, niin tulee laitettua vähän muutenkin sitten koristeita. 🙂

Avatar

Ei meilläkään ihan joulumeiningillä mennä, mutta aika ihanaa kun taas on ”lupa” vähän lisätä koristeita kotiin. 😀 Ja tosiaan, vappuna sitten taas seuraavan kerran!

Avatar

Niin ja ihania synttäreitä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä