12 lempilainaustani

 

Rakastan lainauksia.  Miten joku voi osata sanoa juuri ne oikeat, koskettavat ja lohduttavat sanat? Lainaukset ovat usein myös jollain tapaa haikeita.  Niissä on paljon elämänkokemusta ja se tekee niistä niin kovin totta. Karua, mutta kaunista. Katkeransuloista. 

Osa lainauksista on hauskoja  ja arjessa ihanan tsemppaavia.  Minulle osa niistä on sellaisia voimalauseita, joita muistelen ja toistelen mielessäni aina kun tuntuu hankalalta. Ne auttavat jaksamaan ja muistuttavat minua siitä, että kaikki on oikeasti tosi hyvin. 

Tässä alla on minun 12 lempilainaustani. Kaikkien alkuperäistä lausujaa en valitettavasti tiedä, mutta kaikki, jotka ovat tiedossa, olen kirjoittanut kuviini. Kuvat siis ovat omiani, mutta lausahdukset valitettavasti eivät. 

 

 

Kaikki jollain tapaa ihania. Vaikka tämä viimeinenkin – yhtä aikaa niin ihanan helpottava, mutta niin kamalan totta. Tämäkin hetki on ohi pian eikä enää tule takaisin. Nautitaan  siis kaikesta, mistä suinkin pystymme ja niinä hankalina aikoina muistetaan, että kyllä se menee ohi.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä