Keväisen keltainen sohvapöytä maalaamalla

 

Sain eilen yhtäkkiä aamupalalla loistoidean – maalaan sohvapöydän. Ja koska kaikki pitää tapahtua heti, kaivoin kaapista keltaisen maalin ja rupesin hommiin. Maalia jäi yli siitä kun maalasin keittiön kaapit keltaiseksi (täällä lisää) ja telakin löytyi sopivasti.

Syy maalaukselle on tässä alla kuvassa. Neiti melkein kaksivee toteutti itseaan kuulakärkikynällä pöytälevyyn enkä saanut taideteoksia putsattua siitä millään. Keksin sitten, että maalataan pöytälevy niin ei tarvitse ostaa uutta!

 

 

Keltainen pöytä istuu meidän olohuoneen tosi mukavasti ja on minun mielestäni sinne tosi pirteä sekä keväinen lisä. Sain pinnan omasta mielestäni ihmeen tasaiseksi, mutta koska hutiloin pohjatöiden kanssa, epäilen, että maali lohkeilee kun saa vähänkään iskua osakseen. Eli varmaan jo tänään!

Ajattelin, että hion pöydän kunnolla sitten, jos maali tuosta lähtee lohkeilemeen ja aloitan alusta. Annan jokaisen maalikerroksen kuivua kunnolla sen 16 tuntia ennen kuin levitän seuraavan. Maalaaminen on itseasiassa tosia hauskaa ja varmasti saan kestävän lopputuloksen kun tosiaan teen pohjat kunnolla enkä hätäile kuivumisen kanssa.

 

 

Pöydästä tuli ihana! On muuten myös tosi ihanaa, että nyt rupeaa olemaan kevät. Meillä tosin on vielä lunta puoli metriä pihassa, mutta katu on jo sula ja pyöräilykausi käynnissä.

Voisin muuten antaa tähän väliin suosituksen ekologisesta tahranpoistajasta. Meillä kaatui lasillinen punaviiniä tuohon villamaton etureunaan ja Ecodoon tahranpoistoaineella se hävisi melkein näkymättömiin. Uskomatonta!

Mukavaa ja keväistä perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihanan pirtsakka! Tykkään tuosta keltaisen sävystä! 🙂

Avatar

Kiitti! 😊 Mustakin se on tosi nätti. 😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä