13 faktaa minusta – Fun Facts -haaste

 

Heini Kaarina heitti Fun Facts -haasteen  ja tässä tulee minun vastaukseni kaikkiin 13 kohtaan. Nämä haasteet ovat aina vaikeita, vaikka kuinka ajattelisi, että tuosta noin vaan vaastaan 13 kysymykseen niin jossain kohtaa aina se lukko iskee päälle.

 

 

Nimeni
Riika

Ikäni
Odottakaapas, olen syntynyt heinäkuussa -85 ja nyt on huhtikuu 2018 eli olen siis kolmea kuukautta vaille 33 vuotta.

Mielenkiinnon kohteeni
Sisustus, luonnonkosmetiikka ja jooga. Blogin kirjoittaminen totta kai ja siitä johtuen myös valokuvaus sekä kuvankäsittely. 

Paheeni
Suklaa ja punaviini. Asioiden vatvominen ja suurentelu päässäni katastrofeiksi asti.

 

 

Akilleen kantapääni
Kärsimättömyys ja tunteellisuus. Olen sellainen ihminen, että kaikki pitäisi tapahtua heti ja se on aika ärsyttävää! Kun jotain saan päähäni, se painaa mieltäni niin kauan, että saan asian hoidettua. Olen myös äärimmäisen tunteellinen ihminen ja tunteet ohjaavat mielialojani aivan laidasta laitaan. Se on todella rankkaa ja aina en itsekään pysy tunteideni perässä!

Lähellä sydäntäni
Perheeni ja läheiset ihmiset sekä koti. Lisäksi blogin kirjoittamisesta on tullut todella suuri osa minua ja elämääni.

 

 

Tällä hetkellä
Istun sohvalla, kirjoitan, syön suklaata ja juon viiniä. On sunnuntai ja lapset ovat jo nukkumassa. Aamulla on aikainen herätys kun esikoinen lähtee luokan kanssa uimaan ja ajattelimme pikkuisten kanssa käydä vähän kaupoilla. Meillä on siis kaikki tällä hetkellä tosi hyvin ja ihanaa, tavallista, arkea elellään.

Lempivaatteeni
Treenitrikoot tai -leggingssit. Niissä on mukava olla kotona. Treenihousuissa yleensä on leveä vyötärökaitale eikä lainkaan kuminauhaa, joten ne eivät purista mahan kohdalta kurjasti. Tästä syystä housujen on oltava juuri urheiluun tarkoitetut trikoot tai leggarit – ei sellaiset ihan tavalliset kuminauhalliset.

Lempiruokani
Sushi. Söin sitä viimeksi tänään eikä kiintiö tule ikinä täyteen.

Lempipaikkani
Koti. Rakastan olla kotona! Ikea on myös aika kiva.

 

 

Ketä ihailen
Ihmisiä, jotka ovat menestyneet työllään, ovat nöyriä ja kunnioittavat muita. Minä arvostan todella sitä, että joku menestyy sillä omalla jutullaan ilman, että polkee muita. Yrittäjän lapsena ja nykyään myös yrittäjän vaimona tiedän, että se ei ole helppoa.

Minne haluaisin matkustaa
Juuri nyt jonnekin lämpimään. Maalla ei ole väliä, mutta lentomatka saisi olla lyhyt. Lapset ja lentokone eivät ole miellyttävä yhdistelmä kenellekkään. Dubai  on ollut listallani jo ainakin kymmenen vuotta eli se varmaankin olisi se, minne haluaisin edelleen matkustaa seuraavaksi. Mutta oikeasti, ihan mikä vain lämmin maa sopii! Paitsi ei ehkä Thaimaa.

 

 

Mitä tavoittelen
Saavutin itseasiassa juuri yhden suuren tavoitteeni, joten nyt uusia tavoitteita tässä itselleni asettelen. Haluan kehittää blogia edelleen ja kirjoittaa sekä kuvata entistä paremmin. Yhtenä yleismaailmallisena tavoitteena minulla on irti päästäminen kaikesta, jolle en voi mitään. Että en yrittäisi muuttaa asioita, joita en voi muuttaa vaan hyväksyisin ne niinkuin ne ovat.

 

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

👍🏼

Avatar

Useampikin kohta sai mut nyökkäilemään ja samaistumaan. Mutta etenkin tämä:
Yhtenä yleismaailmallisena tavoitteena minulla on irti päästäminen kaikesta, jolle en voi mitään. Että en yrittäisi muuttaa asioita, joita en voi muuttaa vaan hyväksyisin ne niinkuin ne ovat.

Sen kun kanssa oppisi!

Avatar

Siinä on aivan kamalasti haastetta mulle! Mä oon niin kamala asioiden vatvoja ja murehtija.

Otapas muuten koppi tästä haasteesta ja tee omasi! Olisi kiva lukea. 🙂

Avatar

Mä koitan jossain välissä tehdä. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä