Olohuoneen varaslähtö vappuun

 

Ilmassa on vahvasti kauan odotettua kevättä ja meillä olohuone ottikin jo varaslähdön vappuun. Lapset tekivät ilmapalloja, jotka pääsivät säilytykseen olohuoneen sohvapöydän sisään ja minä laitoin verhoja uusiksi.

Poika oli aivan ehdoton siitä, että olohuone tarvitsee turkoosit verhot ja alkuun olin hieman epäröivällä kannalla, mutta laitettiin kuin laitettiinkin ne sitten sisustusta piristämään. Minä olisin laittanut keltaiset verhot, mutta poika oli niin varma, että turkoosit ne olla pitää niin niillä sitten mentiin.

 

 

Myös harmaat verhot menivät pesuun ja tilalle laitoin hiekan väriset verhot, joita olen säilönyt kaapissa monta vuotta. Ikinä ei ole oikein ollut sopiva hetki niille, mutta nyt ne näyttävät hyvältä. Lampaantalja on ehkä hieman talvinen, mutta en oikein raski ottaa sitä poiskaan kun se on niin ihana.

 

 

Tällä hetkellä sohvanpöydän sisään on muuttanut jo kolme isoa ilmapalloa pikkupallojen kaveriksi ja minun mielestäni ne sopivat tähän vapun alle juuri hyvin. Tulee itsellekin paljon keväisempi fiilis kun on värikkäät verhot ja vähän ilmapalloja olohuoneessa!

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ne on ihan Ikeasta! 😊

Avatar

Mistä noi ihanat turkoosit verhot on ostettu?

Avatar

Ihanan näköistä! Kivat noi pallot tuolla! 😊

Mulla on kanssa pallot ja serpentiinit valmiina odottamasss. Piristää kivasti kun vähän laittaa kotia juhlapäivinä! 😊

Avatar

Kiitos! 🙂

Ja siis, todellakin nämä pikkujutut piristää arkea! Mä kans odotan, että saa laittaa vielä vähän serpentiinä joukkoon. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä