Ruokailutilan päivitys verhoilla

 

Kerroin täällä vaihtaneeni olohuoneeseen vappuverhot ja kyllähän ruokailutilakin sitten joutui samaisen operaation kohteeksi. Vaihdoin huoneen kulmaan kuviolliset verhot, jotka olen ostanut noin kymmenisen vuotta sitten silloiseen kotiimme ja nehän sopivat sinne yllättävän hyvin!

Harmaat raitaverhot saivat jäädä omille paikoilleen ja mietin, että sopivatko kuviot keskenään. Alkuun ne riitelivät keskenään, mutta nyt silmä on jo aikalailla niihin tottunut. Jos tuntuu siltä niin vaihdan olohuoneesta poistuneet harmaat verhot näiden tilalle kunhan saan ne ensin pestyä ja silitettyä. Toisaalta nuo kuviot ja raidat ovat kyllä aika kivat keskenäänkin.

 

 

Pallovalot vaihtoivat paikkaa, mutta niitä ja verhoja lukuunottamatta ruokailutila on ennallaan. Kovin keväistä siellä ei ole, mutta ehkä tuo meidän olohuoneen vappusisustus riittää tällä erää piristämään fiilistä. Minusta on kiva kun vanhoilla jutuilla voi saada vaihtelua sisustukseen eikä tosiaan aina tarvitse ostaa uutta.

 

 

Saarekkeen alle on tehty heppatalli ja näköjään siellä käärmekin luikertelee. Niin, sehän on kevät jo!

Mahtavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä