Seinäkoriste löysi paikkansa makuuhuoneen seinältä

 

Kerroin hurahtaneeni seinäkoristeiden tekoon ja nyt sain vihdoinkin tämän ensimmäisen tekeleeni laitettua paikoilleen makuuhuoneen seinälle. Paikka löytyi ikkunan vierestä keinulampaan sekä koristeoksan yläpuolelta ja minun mielestäni se näyttää kivalta siinä makuuhuonetta koristamassa.

Hääkuvakaan ei enää näytä niin yksinäiseltä kun sai seuraa viereiselle seinälle. Makuuhuone kyllä kaipaa vielä hieman lisää kodikkuutta sekä pehmeyttä ja tämä seinäkoriste on taas askel kodikkaampaan suuntaan.

 

 

Puinen unisieppari sängyn päässä, ikkunan alla, on edelleenkin aivan ihana. Lasten makuuhuoneessa on toinen samanlainen sekä vielä pari pikkuruista unisiepparia, jotka poika halusi ehdottomasti ostaa. Tykkään niistä itsekin kovasti!

Unisieppariarvonta on muuten päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea vielä voittajalle!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä