Industrial-henkeä ruokailutilaan teräshyllyillä

 

Ostin Ikeasta kaksi Hyllis -teräshyllyä ruokailutilaan lisäämään kaipaamaani industrial-henkeä. Hyllyjä meillä on kaksi jo entuudestaan ruokakomerossa ja olen ollut niihin älyttömän tyytyväinen sekä ihastellut niiden simppeliä muotoilua. Jotenkin se industrial-henki keittiössä ja ruokailutilassa iskee minuun.

Hyllyt maksavat Ikeassa vain hieman alle kympin, joten mistään kovin suuresta investoinnista ei onneksi ole kyse. Hyllyille saa mukavasti tavaraa ja mielestäni ne täydentävät meidän ruokailutilaa hyvin sekä sopivat erinomaisesti metallisten ruokailutuolien, jakkaroiden sekä saarekkeen hyllyjen kanssa.

 

 

Hyllyt ovat ihanan kevytrakenteiset vaikka terästä ovatkin ja hyllyväli niissä on sen verran suuri, että niihin saa korkeitakin esineitä nätisti sekä ilmavasti esille. Toiseen hyllyyn laitoin pääasiassa kasveja ja kukkia ja toinen hylly keskittyy enemmän lasipurkkeihin, jotka eivät oikein ole löytäneet paikkaansa meillä, mutta jotka ovat kuitenkin minulle tärkeitä.

Minulla oli hyllyjen kokoamisessä ihan parhaat apurit mukana ja ensimmäisen hyllyn ruuvasin käsin kasaan. Toisen hyllyn kohdalla haimme alakerrasta porakoneen ja hurautimme sillä hyllyn hetkessä kasaan. Yhdessä sitten asettelimme tavarat hyllyille paikoilleen ja sieltähän löytyi loppujen lopuksi vaikka mitä. Vähän karsin tavaraa ja nyt rupeaa vaikuttamaan aika kivalta.

Mahtavaa vappua jokaiselle! Meillä oli tänään mahtavat lasten juhlat ja huomenna jatketaan lasten brunssin merkeissä.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Aika hyvin toimii tuollainen teräksen ja toisaalta värien yhdistelmä. Mieheltäkin jäi yhden työprojektin jälkeen paljon ylimääräistä pyöröterästä niin olen suunnitellut sille jotain käyttöä. Tuollainen hyllykköhän ei olisi varmaan kauhean vaikea toteuttaa itse ja olisi varmasti myös käytännöllinen. 

Avatar

Ilman muuta kannatta hyötykäyttää, jos on yli jäänyt! Mä oon itse ihan hurmaantunut teräkseen ja metalleihin sisustuksessa. Varsinkin kun yhdistää niitä pehmeämpiin materiaaleihin! 🙂 Tällä hetkellä meidän ruokailutilassa näyttää aikalailla tältä: https://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa/ruokailutilan-skandiboho-… – tosin verhot on jo vaihtuneet ja mattokin on päässyt ruokapöydän sekä -tuolien alle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä