Perjantain mattolöytö

 

Lähdin aamupäivällä lasten kanssa ostamaan akvarioon koristeita ja samalla poikettiin Turtolan Löytötexissä.  Siellä oli itseasiassa muutamia ihan kivoja sisustusjuttuja ja meille tarttui mukaan pari mehikasvia ruukkuineen sekä keittiöön puuvillamatto. Akvaariokoristekin löytyi Faunattaresta,  joten palattiin kotiin koko sakki tyytyväisenä Hesen  kautta. Perjantain kunniaksi!

Olen jo jonkin aikaa etsinyt sivusilmällä meidän keltaiseen keittiöön sopivaa mattoa ja nyt kun sellainen tuli vastaan, oli toimittava. Hintaa matolla oli viitisentoista euroa, jota en pitänyt sitä mitenkään pahana. Vähän ehkä matto saisi olla pidempi ja jotenkin kuvittelin, että 150 cm pitkä matto riittää, mutta ehkä 180 cm olisi ihan nappivalinta.

Minulla on keittiöön nyt kolme mattoa, joita vuorottelen, sillä tykkään, että keittiön mattoja on hyvä olla monta. Näin lattiassa on aina puhdas matto. Pesua odottelee välillä parikin mattoa kun kolmen lapsen kanssa sitä pyykkiä tulee melko paljon ja välillä saa odotella, että matto pääsee koneeseen. Ja keittiössä matto sotkeentuu tosi helposti!

 

 

Uusi matto on ihanan värinen ja juuri sopivan pirteä meidän keittiöön. Keltainen, jota matossa on, on ihan oikean sävyinen kaappien seuraan ja maton muutkin värit löytyy keittiöstä. Matto on merkiltään Kauniskoti  ja materiaaliltaan se on puuvillaa. Lapussa lukee, että käsinpesu, mutta meinasin kyllä heittää koneeseen niinkuin teen oikeastaan kaikelle.

Mukavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Oma seura on kyllä välillä ihan parasta. 🙂 Mukavia illallisia teille!

Avatar

Hei, olen seurannut sinun blogisi ihan kiinostuksen vuoksi, en asu suomessa. Sinulla on hauska tapa kertoa jokapäiväisestä arjesta. Muutin jo kauan sitten pois suomesta… Meillä ei pestä mitään mattoja, ne ovat liian suuria että voisi pestä🙍
En tiedä missä tämä kumpula on suomessa, mutta se on varmasti ihana paikke👍🏻🤗. Olen lukenut usampia blogeja ja sinun blogisi on minusta mukavin, luetuista!

Avatar

Kiitos ihanasta kommentista ja kauniista sanoista! Tämä meidän Kumpula sijaitsee Tampereella, mutta Helsingissä ainakin on myös omansa. Mukavaa kevättä ja kesää sinulle, jos teillä siellä nyt on myös kevät aluillaan! 🙂

Avatar

Kyllä meillä on ollut täysi kesä päivä tänään, nyt siemailn chanlis terrassilla. Lähetin aupairin nauttimaan illasta omien kavereitten kanss. Oma seura ei hullumpaa, hyppään pian kylpyyn ja sitten dekkari seuraksi. Mies liikematkoillatulee kotiin tytärpuolen kanss huomenna. Meillä on sitten illalliset🍷🍾🍰❤️… Joskus ajattelen että laitan vain makaroonilaatikkoa…😱 Olisi katastroofi…

Avatar

Meillä sama matto ollut jo vuoden päivät. Käy noin kerran viikossa pyykkikoneessa, eikä ole suuremmin kärsinyt.

Avatar

Kiva kuulla! Vaikuttaakin kyllä siltä, että kestää konepesua eikä ota siitä nokkiinsa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä