Saako tekokukilla piristettyä makuuhuoneen ilmettä?

 

Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että aidot kukat ja kasvit ovat ihania. Rakastan vihersisustamista ja meillä on yläkerta eli se kerros, jossa suurimman osan päivästä vietämme, täynnä huonekasveja ja äitini lupasi antaa minulle vielä yhden ison jukkapalmun.  En malta odottaa, että se pääsee kotiin! 

Makuuhuoneeseen, joka on alakerrassa, olen yrittänyt laittaa myöskin kasveja, mutta ne eivät siellä pysy hengissä. Yläkerrassa sentään jonkun aikaa, mutta makuuhuoneen kasveja en yksinkertaisesti muista kastella ja lopputulos on sitten sanomattakin selvä.

 

 

Perjantaina kävin lasten kanssa Löytötexissä,  josta ostin pari tekomehikasvia makuuhuoneeseen. Mehikasvit ruukkuineen olivat aivan älyttömän söpöjä ja makuuhuone kaipasi kodikkuutta. Viikonloppuna sitten kävimme Ikeassa  ja siellä sain jonkinlaisen ahaaelämyksen (taas). Jos kerran oikeat kasvit eivät alakerrassa pysy hengissä, miksen kokeilisi muitakin tekokasveja?

Olen ihmetellyt usein kuinka oikean sekä aidon näköisiä tekokasvit ovat ja meillä kylpyhuoneessa sekä vessassa niitä onkin. Mutta, että laittaisinkin niitä makuuhuoneeseen? Voisiko se toimia? Ainakin ne pysyisivät hengissä ja jos eivät toimisi makuuhuoneessa, veisin ne sitten kylpyhuoneeseen.

 

 

Makuuhuoneen ilme piristyi kertaheitolla ja kodikkuutta sekä jonkinsorttista runsautta tuli heti lisää. Aion kyllä vielä jatkaa harjoittelua oikeiden kasvien kanssa, sillä eiväthän nämä muovikukat nyt sama asia ole. Oikeat kasvit esimerkiksi puhdistavat ja parantavat huoneilmaa ja minun mielestäni ne tuovat eloa kotiin.

Jos tosiaan näiden tekoversioiden kavereina saisi edes pari kunnollista huonekasvia pidettyä, olisi makuuhuoneen fiilis jo aika ihana. Matot ovat edelleen mielestäni liian tummat, mutta niiden suhteen minulla on jo suunnitelmat selvänä! Yksi vanha matto täytyy vaan pestä ennen kuin sen makuuhuoneeseen raahaan.

Aurinkoista viikkoa!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä