3 asiaa -haaste – Uusia asioita minusta

 

Sain tämän haasteen jo kauan aikaa sitten ja olen täysin unohtanut vastata siihen. Mutta nyt täältä pesee! Tässä olisi minun 3 asiaa -haasteen vastaukseni. Kuvissa on ehdottomia lempilainauksia, jotka olen jo joskus aiemminkin julkaissut. Minusta ne vain sopivat tähän minä -teemaan.

Tykkään näistä haasteista, sillä näitä tehdä saa todellakin mietiskellä, että minkälainen ihminen sitä oikeastaan loppujen lopuksi pohjimmiltaan on. Välillä tulee ihan uusia asioita mieleen ja toisaalta taas ne tietyt samat luonteenpiirteet muistuttelevat itsestään. Toivon, että kaikki, jotka haluatte haasteen vastaanottaa, teette sen ja vastaatte kysymyksiin! Näitä on mielenkiintoista lukea.

Mutta nyt. Tässä on minun vastaukseni (ja lempilainaukseni uudelleen):

 

 

3 asiaa, joista pidän

Pidän perheen yhteisestä, kiireettömästä, ajasta, kahvista ja punaviinistä. Okei, kuohuviini ja valkkarikin menee! Mutta perheaika. Se on parasta aikaa!

 

3 asiaa, joista en pidä

En pidä siitä, että ihmiset ovat ilkeitä. Ei sillä, että he ilkeilyllään minua satuttaisivat vaan en pidä siitä ajatuksesta, että joku haluaa olla ilkeä toiselle ihmiselle. En pidä myöskään likaisesta kodista enkä sairastamisesta. Itse sairastan aika harvoin, mutta pienten lasten vanhempana, lastentaudit ovat hyvin tuttuja.

 

 

3 asiaa, joita tein viikonloppuna

Nyt täytyy oikein miettiä, kun tuntuu, että viikonlopusta on ikuisuus. Öö, taidettiin lauantaina käydä pojan reenien ja pienimmäisen päiväunien jälkeen ostoksilla Ikeassa  ja sitten ruokakaupassa. Lauantai-sunnuntaiyönä alkoi nuha lapsilla, joten päivä meni aikalailla matalalentona, enkä tehnyt oikeastaan muuta kuin siivonnut ja laittanut pyykkiä.

 

3 asiaa, jotka osaan

Osaan seistä päälläni, saan itseni mitä ihmeellisempiin jooga-asanoihin ja osaan tehdä itse kosmetiikkaa.

 

3 asiaa, joita en osaa

En osaa leipoa, laittaa ruokaa enkä muuten osaa luistella. Mies kyllä sanoo, että osaisin loihtia keittiössä vaikka mitä kun kerran sieltä valmistuu jos jonkinlaista kosmetiikkaakin. Mutta kuka tietää, ehkä innostun ruoanlaitosta ja leipomisestakin vielä jonain päivänä!

 

 

3 asiaa, jotka haluaisin osata

Erilaisia jooga-asanoita, joita haluaisin osta, on vaikka kuinka monta, mutta haluaisin osata seistä käsilläni ilman tukea, haluaisin osata hallita temperamenttiani paremmin sekä haluaisin osata meditoida. Olisi mahtavaa osata tyhjentää pääkoppa ja jättää kurjat ajatukset taka-alalle.

 

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä

Minun pitäisi siivota alakerta, järjestellä alakerran varasto ja laittaa talvivaatteet säilöön. Bonuksena vielä 4. asia – ikkunat pitäisi pestä. Ärsyttävää, tylsää ja tylsää!

 

3 asiaa, joista stressaan

Yleisesti ottaen stressaan kaikesta sellaisesta, johon en itse pysty vaikuttamaan. Stressaan lasten sairastelusta ja stressaan siitä, että mitä, jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Stressaan siitä, että mitä, jos mielessäni kehittelemät pahimmat skenaarioini tapahtuvat.

 

 

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan

Jooga, hyvä ruoka ja punaviini (tai kuohari ja valkkari – kaikki käy). Ja rento olo on taattu!

 

3 asiaa, joista puhun usein

Lapset, sisustus ja remonttisuunnitelmat. Niiden asioiden ympärillä minun arkeni aikalailla pyörii, joten niistä tulee puhuttuakin paljon.

 

 

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle

Jooga- tai treenitrikoot, villasukat ja rintsikat. Treenitrikoot ovat vakituinen kotiasuni, villasukat tai jotkut tossut ovat aina jalassa ja ilman rintsikoita en osaa olla.

 

3 asiaa, joita en pue päälleni

En viihdy farkuissa tai missään muissakaan vyötäröltä puristavissa housuissa, kovin avonaisissa paidoissa enkä lyhyessä hameessa. Jos housut puristaa vyöräröltä, on minun vaikea olla. Ja taas avonaisen paidan sekä lyhyen hameen koen epäkäytännölliseksi lasten kanssa kyykkiessä kun jostain päin vilkkuu kokoajan.

 

 

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia

Jalusta kameraan, joogamatto ja kesävaatteita minulle sekä lapsille. Jalusta auttaisi sisätilojen kuvaamisessa, joogamattoni on rikki ja nyt tuntuu, että vihdoinkin kesä tekee tuloaan. Täytyy toki ensin käydä varastossa olevat kesävaatteet läpi ja sitten vasta tehdä mahdollisia hankintoja!

 

3 asiaa, joista unelmoin

Kuulostaa varmaan tylsältä, mutta unelmoin lottovoitosta sekä terveestä ja onnellisesta elämästä.

 

 

3 asiaa, joita pelkään

Pelkään, että läheisilleni tai minulle tapahtuu jotain pahaa. Pelkään välillä tätä nykymaailman tilannetta konflikteineen ja terrorismeineen. Pelkään muuten myös ampiaisia.

 

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa

Sen verran olen taikauskoinen, että en uskalla kertoa asioista, jota oikeasti toivon tapahtuvan! Mutta toivoisin, että kesästä tulee ihanan lämmin ja pitkä. Toivon, että pappa tulisi pian takaisin kotiin reissusta ja toivon, että tämän vuoden sairastelut alkaisivat olla jo sairastettu.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä