Hotelli, joka vei sydämeni – Hotel F6, Helsinki

 

Helsingin keskustassa Fabianinkadulla sijaitseva Hotel F6  vei sydämeni ensivierailulla kun siellä hiihtolomalla miehen kanssa lomailimme. Tykkäämme aina kun hotellissa yövymme, varata eri hotellin ja suosimme pieniä, tunnelmallisia hotelleja. Niissä on aivan oma tunnelmansa, jota ei suurissa hotelleissa ole.

Rakastuin huoneemme sisustukseen, mielettömän kotoisaan tunnelmaan ja oikeastaan koko hotelliin. Palvelu oli äärimmäisen ystävällistä ja illalla Runar  cocktail-baarissa oli tupa täynnä eikä sieltäkään jäänyt puuttumaan tunnelmaa. Tuurilla saimme istumapaikat kotoisalta sohvalta ja kun olimme cocktailimme nauttineet, paikkamme siirtyivät samantien seuraaville illanviettäjille.

Selailin äsken F6:n sivuja ja huomasin, että kyseessä on perheomisteinen hotelli ja se kyllä välittyi paikan kotoisasta sekä lämpimästä tunnelmasta! Juuri niinkuin sivuillakin sanotaan. Vierailimme hotellissa monta kuukautta sitten, mutta silti sen ihana fiilis on jäänyt mieleeni.

Mietin aluksi, että en edes kirjoita koko postausta, sillä olin onnettomasti unohtanut kamerani kotiin ja otin kuvat puhelimella. Kuvat ovat huonolaatuisia, mutta pakko minun on tämä kuitenkin julkaista, sillä hotelli teki minuun niin lähtemättömän vaikutuksen ja haluaisin palata sinne uudestaan. Silloin mielestäni täytyy suositella hotellia kaikille!

 

 

Meidän huoneemme oli Deluxe-huone  ja se oli aivan valtava! TIlaa oli ihan mielettömän paljon ja huoneen sisustus oli viimeisen päälle harkittu, mutta kuitenkin todella lämmin ja kotoisa. Huoneessa oli puulattiat ja ihanan muhkea sänky oli erotettu muusta huoneesta tilanjakajalla sekä pienellä väliseinällä. Telkkareitakin oli muuten kaksin kappalein!

Näiden pienempien hotellien aamupala on myös sellainen seikka, jota me arvostamme. Aamupalalla on ihan oma tunnelmansa kun sitä ei nautita jättimäisessä salissa vaan intiimissä tilassa. Aamupala on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja yleensä myös luomu- ja lähiruokaa suosien. Aamupalalla valikoiman ei tarvitse olla laaja kunhan se on laadukas.

F6:n yleiset tilat olivat myös viihtyisät ja vaikka olikin maaliskuu kun hotellissa vierailimme, pystyin kuvittelemaan kuinka ihana hotellin sisäpiha kesällä olisikaan. Hotellin sivuilla kerrotaan myös, että sisäpihan seinustalla olevassa kasvihuoneessa kasvatetaan kaikki yrtit, joita baarissa käytetään. Aika hienoa!

Kuten varmasti, selväksi käy, voin todella lämpimästi suositella Hotel F6 kaikille! Sen kotoisassa ja lämpimässä tunnelmassa viihtyy kyllä varmasti. Me ainakin viihdyimme!

 

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Siis nämä minirakkauslomat arjen hullunmyllyn keskellä ovat aivan välttämättömiä! Me myös usein järjestämme parisuhdeaikaa ja viemme lapset mammalaan. Kyllä sitä rakkautta vaan tarvitsee hoitaa ja F6 sopii siihen ihan loistavasti! 🙂

Aurinkoista viikonloppua!

Avatar

Hyvä, että nostit Hotel F6 esiin. Mekin olemme murun kanssa viettäneet siellä minirakkauslomia, arjen iloksi. Auttaa kummasti lastenhoitohommassa, kun mummolan väki pääsee meille ja me menemme hotelliin. F6 on muutenkin viihtyisä, ihanat sängyt ja loistava aamupala. 

Puhu muru suosittelee tätä ehdottomasti ruuhkavuosissa tarpoville vanhemmille rakkauden hoitopaikaksi! <3

Avatar

Olen aivan samaa mieltä, hotelli F6 on ihana. Vietimme juuri hääpäiväämme siellä ja siitä inspiroituneena kirjailin itsekin (tosin en hotellista suoraan, vaan parisuhdeoivalluksia): http://www.wunderbara.com/7-parisuhdeoivallusta-joita-pitka-liitto-on-op

Avatar

Ihana kirjoitus! 💕 Mekin olemme olleet moehen kanssa yhdessä kahden kuukauden päästä 13 vuotta ja naimisissa nyt 8,5 vuotta eli aikalailla samoissa lukemissa mennään ja minäkin pidin muuten oman nimeni! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä