Kasviperheen uudet jäsenet – Palmu tuli taloon

 

Jossain kasveja koskevassa postauksessa kerroinkin, että äitini lupasi antaa minulle ison jukkapalmun ja nyt se ihanuus on kotiutunut! Löysimme sille lasten kanssa juuri sopivan korin lähi-Cittarin Kristyle  -sisustusliikkeestä ja paikkakin on löytynyt olohuoneesta tv-tason vierestä.

Palmu (pojan mielestä ei saa sanoa jukkapalmu) on aivan ihana! Tykkään siitä tosi paljon ja toivottavasti se viihtyy meillä ja saamme sen pidettyä hengissä.

 

 

Ihana peikonlehti, jonka itseasiassa olen myös saanut äidiltäni, siirtyi ruokailutilaan ruokapöydän viereen. Se on kasvanut ihan kamalasti ja toivon kovasti, että se ei nyt ota nokkiinsa kun sen paikkaa menin vaihtamaan!

Ruokailutilan hyllylle pääsi myös uusi rönsylilja, jonka poika ja mamma yhdessä istuttivat. Äidiltäni saatu siis sekin! Onkohan äiti keksinyt, että nyt kun minäkin olen innostunut huonekasveista, voi hän salaa heittää bensaa liekkeihin? Apua, kohta minulla on jo pihassakin kukkapenkki, joka vaatii hoitoa!

 

 

Jos äitini kasvi-innostus on nyt tarttunut minuun niin minä olen jatkanut sitä näköjään pojalle! Hän osti samaisesta Kristylestä itselleen ilmakasvin, jonka halusi laittaa kivien kanssa lasipurkkiin. Mammalta on hänelle juurtumassa myös toinenkin oma kasvi, jota odottaa kovasti. Tänään hän myös osti Ikeasta  onnenbambun sekä suihkupullon ja on nyt kastellut sillä kaikki meidän kasvit.

 

 

Kasvit ovat kyllä ihania ja tykkään niistä sisustuksessa tosi paljon! Tänään tarttui Ikeasta mukaan muutama muukin kasvi, joita en vielä ehtinyt kuvaamaan. Täytyy niille vaihtaa ruukut ja lisätä multaa, mutta vielä en tänään ole ehtinyt.

Eikö muuten mennytkin taas nopeasti viikko? Ei muuta kuin aurinkoista perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä