Pikkujuttu, mutta iso vaikutus olohuoneeseen

 

Välillä sitä tuntee itsensä ihan hölmöksi kun on pähkäillyt pitkään jonkun sisustusongelman kanssa ja sitten ratkaisu onkin mitä yksinkertaisin. Tällä kertaa ongelmana oli olohuoneen nurkka tv-tason vieressä ja siellä ollut pyöreä pöytä sekä iso jukkapalmu. Jotenkin ne vain eivät istuneet yhteen.

Yhtäkkiä sitten hoksasin, että voisiko jukkapalmu mennä nurkkaan ja pöytä tulla jukkapalmun paikalle? Ja kyllä. Nyt on hyvä! Jukkapalmu sopii nurkkaan paremmin kuin verhon eteen eikä peitä pöydällä olevia pienempiä kasveja taakseen. Johdotkaan eivät häiritse enää niin paljon kuin aiemmin.

 

 

Alapuolella on tilanne ennen tätä ahaa-elämystäni ja ero on tosiaan pieni, mutta merkittävä! Jukkapalmu todellakin on parempi nurkassa ja pöytä sekä pienet kasvit tuossa edempänä, verhon edessä.

 

 

Nykyinen järjestys on parempi myös käytännön syistä. Jukkapalmu pisteli inhottavasti parvekkeelle mentäessä ja pikkukasveja kastellessa tai diffuuseria täytettäessä. Nyt on käytännönkin puolesta paljon mukavampaa!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä