Rusketusta purkista – Lavera Sun Sensitive

 

Minun tulee käytettyä aina silloin tällöin itseruskettavaa voidetta vartalolla. Purkilla tulee vierailtua varsinkin silloin, jos on vaikkapa juhlat tulossa ja iso vaikuttaa kalpealta. Solariumissa en käy eikä aurinkoakaan oikeastaan enää tule otettua. Ulkona lasten kanssa ollessa tietenkin jonkin verran saa päivetystä, mutta makoiltua auringossa ei tule.

Tykkään nimenomaan siitä, että purkista rusketuksen saa iholle turvallisesti ilman auringon haitallisia säteitä. Vielä parempaa on se, että olen vuoden verran käyttänyt Laveran Sun Sensitive -itseruskettavaa, joka on sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Voiteessa ei siis ole turhia kemikaaleja, joten sitä voi käyttää ihan hyvillä mielin ja se todellakin toimii!

 

 

Voide sisältää ruskettavana aineena DHA:ta eli dihydroksiasetonia. DHA:ta voidaan valmistaa synteettisesti tai sitten luonnollisesti esimerkiksi sokerijuurikkaasta. Voide myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa sisältämiensä makadamiapähkinä- ja auringonkukkaöljyjen ansiosta. Itse en ole sen kummemmin kosteutellut ihoa ennen levittämistä, mutta suihkussa olen kyllä ihon kuorinut ensin.

Laveran itseruskettava levittyy iholle tasaisesti ja se myös imeytyy hyvin. Koostumukseltaan se on melko juoksevaa ja ohutta, mutta mielestäni olen sen saanut helposti levittyä tasaisesti. Voidetta täytyy kyllä levittää ainakin pari-kolme kertaa ennen kuin lopputulos on riittävä, mutta itse tykkään enemmän näin kuin, että kerrasta tulisi tumma sävy.

 

 

Tykkään voiteen tuoksusta eikä se haise kovin pahasti sille itseruskettavien ominaistuoksulle. Minun iholtani väri myös lähtee pois tasaisesti eikä iholleni ole jäänyt minkäänlaisia läikkiä. Olen kyllä kuorinut ihoani aina suihkussa ja silläkin varmasti on vaikutusta siihen, että väri kuluu pois tasaisesti. Vaatteet voide kyllä sotkee eli valkoisia alusvaatteita ei kannata levitysvaiheessa käyttää!

Tosiaan, Laveran itseruskettava on ihan huippu! Tykkään paljon siitä, että väri tulee iholle asteittain ja pystyn säätelemään lopputulosta helposti eikä oranssi lopputulos pääse yllättämään. Tosin, jos voiteen levittää epätasaisesti, saa kyllä raitoja aikaiseksi!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mulla on käytössä Acon Sun kissed. Tyköstyin siihen vuosi sitten. Ihan kiva tuoksu, ei sotke yhtään ja antaa hiljalleen kauniin päivettyneen sävyn. Olen onnistunut käsiin ja jalkapöytiin saamaan pienet tummat läikät kun olen äkkiä suihkun jälkeen levittänyt. Mutta nekin on sellasia, että muut ei välttämättä edes huomaisi kun sävyttää hiljalleen. 😊 En ole halunnut sotkeutua niihin jotka tekee susta samantien sen näköisen ku oisit ollu kuukauden Balilla. 😅

Avatar

Joo, sama homma! Mielummin sillain pikkuhiljaa asteittain kuin heti ihan oranssi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä