Terveiset Kroatiasta!

 

Terveiset hieman pilvisestä, mutta lämpimästä Dubrovnikista, Kroatiasta! Pääsimme kuin pääsimmekin reissuun ja täällä ollaan väsyneinä menossa nukkumaan.

Paikkoja ei varsinaisesti olla vielä päästy tutkimaan, mutta huomenna sitten. Hotellilla olemme syöneet ja ruoka on vaikuttanut ainakin ihan hyvältä. Allas on myös testattu ja hieman kun olisi lämpimämpää niin saataisiin kaikki ilo siitä irti. Mutta ehkäpä se tästä vielä alkaa aurinkokin paistaa ja saamme kunnolla nauttia lämmöstä.

Hotelli itsessään ei ole kovinkaan kummoinen ja huone on meille auttamattoman pieni. Mutta eiköhän me täällä viikko mahduta olemaan ja eihän täällä käydä kuin nukkumassa. Palailen näihin hotelli- ja kohdetunnelmiin sitten vielä myöhemmin lisää, mutta tämä oli nyt tälläinen välitervehdys.

 

 

Terveisiä siis Kroatiasta!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä