BB-voide, joka suojaa myös auringolta

 

Reissun kynnyksellä minulta puuttui kasvojen aurinkovoide ja samanaikaisesti myös meikkivoiteeni oli lopussa. Päätin ratkaista ongelman ostamalla kokeiluun Alva Sensitive BB-voiteen, joka ajaisi samalla molemmat asiat. Se sisältäisi siis suojakertoimen ja tasoittaisi ihon sävyä. Hirveän paksua meikkivoidetta en halunnut, joten BB-voide kuulosti varsin hyvältä vaihtoehdolta.

 

 

Tilasin voiteeni Greendealiltä ja väriksi valitsin keskimmäisen eli sävyn nimeltään medium-brown. Ajattelin, että kesällä kasvot saavat sen verran päivetystä, että voiteen on hyvä olla tavallista tummempi. Talvella olisin varmasti valinnut vaaleamman sävyn, light beigen, sillä ihoni on normaalisti melko vaalea kuitenkin. Valikoimissa oli sitten vielä kolmas, tummempikin sävy, dark brown.

Ensimmäistä kertaa kun pursotin voidetta kädelleni, olin hämilläni. Voide oli ihan yhtä vaaleaa kuin tavallinen kasvorasva. Mutta sitten kun hieroin käsiäni yhteen, sai voide oikean sävynsä. Eli voidetta kannattaa hieroa jonkin aikaa puhtaissa käsissä ennen kuin alkaa levittää sitä kasvoille. Näin ei tule kasvoille mitään ikäviä raitoja tai läikkiä.

 

 

Hieman päivettyneelle iholleni sävy on hyvä ja muutenkin voide on tuntunut käytössä onnistuneelta valinnalta. Kroatian lämmössä olen sitä nyt pari päivää käyttänyt ja sisältämänsä suojakertoimen 20 ansiosta ei iho ole ainakaan vielä päässyt palamaan. Voide jättää ihoni sopivan mataksi, peittää pienet ihoni virheet ja tasoittaa ihon sävyn.

Voide levittyy iholleni hyvin ja kestää iholla myös kuumuudessa. Kerrassaan varsin hyvä tuote, jota varmasti tulen tilaamaan lisää. Jos Suomessa on aurinkoista, täytyy ehkä tilata myös tummempaa sävyä ja syksyllä varmasti myös vaaleampaa sävyä ja sekoittaa niitä keskenään, jotta saa kesä-, syksy- ja kevätiholle sopivan värin. Talvella sitten vain sitä vaaleaa.

 

 

Voide ei mielestäni ole yhtä peittävä kuin meikkivoide, mutta minusta siitä löytyy yllättävän paljon pigmenttiä kuitenkin. Tuote vahvistaa myös ihon omaa puolustusjärjestelmää ja sisältää paljon iholle hyödyllisiä aineita ja yhdistelmiä, joista voi lukea lisää täältä. Voide on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja minä olen ollut siihen erittäin tyytyväinen.

Täällä Kroatiassa on kaikki hyvin. Aurinko paistaa ja pienin nukkuu päiväunia. Kirjoittelen tätä postausta välillä parveekkeella ja välillä sisällä kun ulkona on niin kuuma. Isommat lapset ovat etsimässä simpukoita isänsä kanssa ja aamupäivä on uitu. Olisipa aina loma!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä