Täydellinen voide auringon rasittamalle iholle

 

Kelit eivät välttämättä juuri nyt Suomessa ole varsin helteiset, mutta toivotaan, että taas jossain kohtaa rupeaisi lämpenemään. Silloin kun iho altistuu taas paljon ja äkillisesti auringolle, on hyvä muistaa hoitaa ihoa superkosteuttavilla ja -hoitavilla after sun -tuotteilla.

Minun kesäihonhoitooni kuuluu aurinkovoiteen pesu suihkusaippualla pois iholta sekä ihon kuorinta ja kosteutus. Jaoinkin blogissa aiemmin kesäisen kuorintaohjeen sekä myös ohjeen kesäiholle sopivaan voiteeseen, mutta aina ei kuitenkaan jaksa voidetta tehdä itse. Silloin käytän Laveran After Sun -voidetta, josta olen tykännyt todella paljon ja joka on tietenkin luonnonkosmetiikkaa.

 

 

Laveran voide lähti mukaan myös reissuun itsetehdyn voiteen lisäksi ja sitä olen käyttänyt ihan koko perheelle. Voide sisältää soijan, auringonkukansiementen ja kookospähkinöiden luomuöljyjä sekä luomusheavoita. Se hoitaa, kosteuttaa, suojaa ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen.

Lisäksi voiteen sisältämät luonnonmukainen Aloe vera -geeli ja kehäkukan uutteet viilentävät sekä kosteuttavat ihoa ihanasti. E- ja C-vitamiinit puolestaan taas suojaavat ihoa. Voide tuoksuu aivan ihanalle ja se imeytyy ihoon nopeasti, jättäen sille kosteutetun tunteen.

 

 

Jos en itse jaksa tehdä voidetta, on Laveran After Sun ihan ykkösvalintani. Lisäksi tykkään siitä, että sitä saa ostettua ihan lähimarketista ja voide on varsin riittoisa. Eikä mikään tietenkään estä käyttämästä voidetta läpi vuoden! Itse ainakin tykkään siitä kovin ja voisin kuvitella ostavani sitä talvellakin, jos ihoni tarvitsee lisäkosteutusta enkä ole syystä tai toisesta tehnyt itse voidetta.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä