Tavallisesta poikkeavat juhannusasut

 

Olemme yleensä viettäneet juhannusta koti-Suomessa mökillä, mutta tänä vuonna teemme poikkeuksen. Tämä juhannus vietetään reissussa ja mökkivaatteiden sijaan aion viettää juhannuksn pääosin bikineissä. Illan tullen ja aamupalapöytään voin toki vetäistä päälleni mekon, mutta muuten aion nauttia tästä lämmöstä ja auringosta.

 

 

Bikinit ja kaftaani ovat molemmat jo muutaman vuoden vanhoja H&M-löytöjä ja läpsyt ostin vuosi sitten Kroatian lomalta. Edelleen ne kaikki palvelevat mainiosti ja kun Suomessa niillä ei juurikaan ole ollut käyttöä, oli mukava kaivaa ne esiin reissuun lähtiessä. Bikinit on itseasiassa vieläpä käännettävät, joten siinä menee pari kärpästä yhdellä iskulla.

Kaftaani on muuten ihan paras bikineiden päällä! Se on avoin ja väljä, mutta kuitenkin tykkään esimerkiksi istua allasravintolassa ennemmin se päällä kuin pelkissä bikineissä. Lounaalle mentäessä se on myös kiva heittää bikineiden päälle. Kaftaani kuivuu hetkessä ja se on helppo pestä illalla sekä laittaa yöksi parvekkeelle kuivumaan.

 

 

Aurinkolasitkin ovat jo vaikka kuinka vanhat, mutta korvikset ostin paikalliselta korutaiteilijalta. Tykkään niistä tosi paljon ja ne ovat aika kivat bikineidenkin kanssa! Kyllä ne korvissa kelpaa juhannusta vietellä.

Meidän kuvassakin vilahtava vaippasankarimme nukkuu taas päiväunia huoneessa ja muu porukka on altaalla. Mekin tästä liitymme seuraan kunhan heräilemme.

Mukavaa juhannusta kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä