Olohuoneen lähes täydellinen kasvinurkkaus

 

Minun piti jo ennen reissua kertoa, että kasvinurkkaukseni olohuoneessa rupeaa vihdoin hipomaan täydellisyyttä. Siis minun silmääni täydellisyyttä. Jonkun muun mielestä se on varmasti kaikkea muuta, mutta sehän se oman kodin juttu onkin. Kodin pitää olla täydellinen sen asukkaille, ei kenellekään muille.

Siirsin vielä muutaman kasvin paikkaa ja nyt aloe verat pääsivät kasvinurkkaukseen jukkapalmun seuraksi. Minusta ne kaikki sopivat yhteen hienosti ja terrakottaruukut ovat omiaan keltaiselle pöydälle diffuuserin kavereiksi. Diffuuseria tulee muuten käytettyä nykyään tosi vähän ja se täytyykin taas ottaa käyttöön! Sillä saa kotiin aivan ihania tuoksuja ja lapsetkin tykkäävät siitä kovin.

 

 

Reissussa minulle tulee aina kova ikävä omaan kotiin! Toivottavasti siellä on kaikki kasvit ja kalat vielä hyvissä voimissa kun kotiin palaamme. Vaikka vain viikon reissussa olemme, silti on omaan kotiin ihana palata ja jossain kohtaa matkaa sitä kotiinpaluuta jo alkaa odottaakin. Vaikka reissussa on kivaa, on koti kuitenkin maailman paras ja rakkain paikka.

Rentouttavaa juhannusviikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hei, eksyin sinun blogille taas, näin perjantai illan ”hartiaT alas kiireiltä” terassin puolella kotona…ihana kuulla että sinäkin rakastat kotiin paluuta yhtä paljon kuin sieltä lomalle kiirehtimään…kumma asia itse kaipaan myös kotiin, aina … Vaikka matkustamme paljon. Nyt pakkaan matkalaukkuja Italiaan, tuttu lomaviikko itseasiassa kolme viikkoa… Vanhassa metsästäjälinnassanoin 1500 luvulta…..Mutta ajattelen jo että takaisin kotiin, kun tulen järjestän girl night… Elokuussa. Kutsun paljon ystäviä hyvälle ruualle ja so on….Ystävättereni soitti ja kertoi että nyt on juhannus, joten toivota sinulle ja perheellesi hyvää illan jatkoa…insomnia🌞. Blogisi on todella mukava, joogaan itse muttajooga kuvasi …. Eeeh nyt kyllä tunnen itseni kömpelöksi 😂😂😂🐘🐘🐘🐘🐘🐘

Avatar

Ihana kun eksyit taas blogille ja arvostan sitä, että kommentoit! 🙂 Siitä tulee kiva fiilis! Ja älä todellakaan tunne itseäsi kömpölöksi. Minulla on takana 25 vuotta balettia, joten notkeus on peruja siltä ajalta kun vielä tanssin! Jooga on kyllä aivan ihanaa ja sopii oikeastaan kaikille.

Mukavaa lomaa teille sitten kun matkaan lähdette! Kuulostaa aivan ihanalta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä