Ikean HAY-sohvapöytä ja pari muuta ihanaa olohuoneessa

 

Olohuoneen sisustuksessa on nyt tapahtunut ja paljon! Ikeasta  löytyi täydellinen lisä meidän Lisabo Sohvapöytään  kun ostin sieltä HAY:n  suunnitteleman Ypperlig Sohvapöydän  ja laitoin sen meidän varsinaisen sohvapöydän alle. Pikkupöytä on hyvä lisä sohvapöydän kaveriksi, sillä se toimii kaukosäätimien ja lehtien säilytyksessä vähän kuin laatikkona sohvapöydän alla.

Pikkupöydälle mahtuu hyvin muutama kirja, kaukosäätimet sekä kosteuspyyhepaketti. Kaukosäätimet sekä peppupyyhkeet ovat piilossa ja esimerkiksi sisustuskirja saakin hieman näkyä ja kutsua lukemaan. Tykkään Ypperligistä todella paljon, sillä minun mieleeni on juuri tuo massiivikoivun ja teräksen yhdistelmä. HAY iskee minuun muutenkin ja tämä pöytä kyllä oikein kunnolla!

 

 

Sain äidiltä meille juuri täydellisen, neulotun, viltin, jossa yhdistyy hyvin näitä meidän olohuoneen värejä. Se on ihanan muhkeaa neulosta ja sopii kyllä meidän olkkarin sohvalle kuin nenä päähän. Sohvakuumekin on muuten jo hellittänyt hieman eli ehkä nämä minun pienet uudistukseni ovat tuottaneet toivottua tulosta, sillä edelleen on Söderhamn  talossa!

 

 

Sain muuten tuon kaktusjulisteenkin kehystettyä vihdosta viimein ja jopa kiinnitin sen paikoilleenkin. Nyt minullakin on oma kasvitaulu kasvitikkaiden päällä. Tikkaat kaipaavat vielä muutaman kasvinalun, mutta onneksi äiti lupasi antaa pistokkaita. Täytyy vain valita sellaisia kasveja, jotka eivät tarvitse paljonkaan valoa, sillä hieman pimeähän tuo paikka on kasveille. 

 

 

Tosiaan, muutama kasvi lisää niin alkaa näyttää jo kodikkaalta! Tykkään kovin paljon kasvien tuomasta tunnelmasta sisustuksessa. Ne tuovat aivan ihanasti eloa kotiin ja toki myös tekevät hyvää huoneilmalle. Meillä myös keskimmäinen lapsista tykkää kovasti kasveista ja viimeksi tänään muistutti, että kukkia pitäisi varmaan taas kastella sekä antaa vähän lannoitettakin.

 

-R

 

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Kiitos itsellesi! 🙂

Avatar

Upeita kuvia, kaunis koti 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Wau, tuo Ypperlig-sohvapöytä on IHANA! <3 mistä minä sellaiselle oikein raivaisin tilaa? 😀 tuo Ypperlig-mallisto on mennyt minulta ihan ohi, pitää mennä katsastamaan tarkemmin! 

Avatar

Munkin mielestä se on aivan ihana! Moni muukin kyseisen malliston tuotteista miellyttää mun silmää tosi paljon, mutta meilläkään ei nyt ole oikein tarvetta millekään muulle. Ruokapöytä esimerkiksi on sellainen, jonka voisin ihan hyvin ottaa meille! 😉

Avatar

Sinulla on kaunis olohuone. Ihana tuo matto, harmi kun se ei sovi meille mitenkään. 

Avatar

Kiitos paljon! 🙂 Ehkä matto vielä jonain päivänä teillekin sopii. 😉

Avatar

Ihana tuo kaktustaulu! Kaktukset on visuaalisesti upeita. Kiitos osallistumisesta Viikonlopun linkkirinkiin!

Avatar

Hei, Kiitos postausta. Onko sulla linkkejä noihin tuotteisiin?

Avatar

Ikean sivuilta löytyy hyvin kun hakee nimellä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä