Evolve Organic Beauty vihdoinkin testissä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Olen jo kauan aikaa aikonut testata paljon kehuja saanutta Evolve Organic Beauty  luonnonkosmetiikkasarjaa ja nyt sain kuin sainkin valita heidän tuotteitaan testattavakseni. Evolven tuotteet valmistetaan käsityönä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Tuotteet valmistetaan aina pienissä erissä, jotta voidaan varmistua siitä, että ne ovat aina tuoreita ja laadukkaita.

Evolven laajaan valikoimaan kuuluu ihon-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnollisista öljyistä, voista sekä superfoodeista ja esimerkiksi ihonhoitotuotteita löytyy erilaisille ihotyypeille. Minä valitsin omalle iholleni sopivat tuotteet sekä sitten vielä yhden täsmätuotteen kuiville hiuksilleni ja yhden kuivaöljyn kesäiholle.

 

 

Minun mielestäni tuotteiden etikeissä on yksi erityinen yksityiskohta. Niissä lukee, kuka minkäkin tuotteen on käsityönä siellä Englannin Hertsissä tehnyt. Muutenkin pullot sekä paketit miellyttävät yksinkertaisella muotoilullaan kovasti minun silmääni. Lasipullot ja yksinkertaiset etiketit, joista käy vielä ilmi tekijän nimi sekä selkeät käyttöohjeet tuotteille, toimii.

Minä en itse raskinut laittaa tuotteita* vessan kaappiin vaan kaikki yläkerrassa tarvitsemani tuotteet* asettelin sisustuselementiksi vessan tasolle. Siitä niitä on mukava käyttää ja mielestäni pullot näyttäävät siinä todella tyylikkäiltä. Kasvopesu* koristaa suihkussa suihkuhyllyä, sillä käytän sitä vain iltaisin. Aamulla iholleni riittää vain kasvovesi*.

 

 

Valitsin testavakseni seuraavat erittäin mielenkiintoiset tuotteet*:

Fresh Face Facial Wash  kasvojen pesuaine*
Daily Defence Moisture Mist  suihkutettava kasvovesi*
Rainforest Rescue Serum  kasvoseerumi*
Hyaluronic Eye Complex  silmänympärysseerumi*
Satin Leg Gloss  kuivaöljy*
Nourishing Hair Elixir  hiusseerumi*.

Tuotteet* ovat kyllä olleet maineensa veroisia enkä ihmettele alkuunkaan Evolven suosiota.  Kirjoittelen toki tuotteista* vielä tarkemmin, mutta reilun viikon testijakson jälkeen uskallan kyllä sanoa, että varsin tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita nämä ovat. Ja muuten tuoksuvat aivan syötävän ihanille!

 

-R

Evolven tuotteita myyvät ainakin House of Organic -verkkokauppa, Jolie, Ruohonjuuri sekä Stockmann.

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä