Kookoksia ja kasveja olohuoneessa

 

Olohuoneen niin sanottu kasvinurkkaus tv-tason vieressä on saanut myös päivitystä osakseen tässä sisustusmyllerryksessä. Sain lapsilta ja mieheltä todella ihastuttavat kookospähkinöiden kuorista tehdyt rasiat, joihin ihastuin aivan välittömästi! Ne ovat mielestäni todella ihastuttavat ja tuovat kotiin juuri sitä persoonallisuutta, josta niin kovasti sisustushommissa tykkään.

Nurkkaus sai myös valkoisen, metallisen, kukkatelineen, jonka yksi lapsista osti lähi-Cittarin Kristyle -sisustusliikkestä. Hän oli aiemmin saanut oman kasvin, jota nyt innokkaasti hoitaa sekä kasvattaa ja sehän tottakai pääsi uuteen kukkatelineeseen. Kukkateline on kyllä minunkin mielestäni hieno ja sopii olohuoneeseen hyvin rosi hyvin!

 

 

Jukkapalmun kori on ehkä palmulle liian pieni ja ostinkin sille uuden terrakottaruukun, johon se pitäisi istuttaa. Nyt se on pienessä muoviruukussa tuolla korin sisällä. Täytyy miettiä, josko vähän jäjestelisi kasvien koreja uudestaan ja saisi jukkapalmullekin hieman isomman korin.

Olen nimittäin kovasti tykästynyt näihin isompiin kasveihin koreissa. Ruokailutilan peikonlehtikin on tosi kivan näköinen omassa korissaan ja mietinkin, että vaihtaisin sen sekä tämän olohuoneen jukkapalmun korit keskenään. Täytyy hieman testailla kunhan saan ensin tuon palmun ruukun ja mullan vaihdettua.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä