Hyvästit sukkahousuille – Näin saat säihkyvät sääret

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Inhoan sukkahousuja enkä ikinä, ikinä, ikinä käytä sellaisia, jossei ole äärimmäinen pakkotilanne. Aika harvoin meillä sellaisia juhlia onkaan, että etiketti velvoittaisi sukkahousuja jalkaan kiskomaan, joten aikalailla vapaasti saan mennä ilman niitä ahdistavia sukkahousuja.

Yleensä levitän jaloille vain ihoöljyä ja joskus, jos sääret ovat oikein kalpeat, ennakoin tilannetta käyttämällä itseruskettavaa voidetta. Öljyä levitän säärille, jos pukeudun vaikkapa sortseihin tai hameeseen. Tykkään, että öljy jättää iholle mukavan kiillon ja viimeistelee kuivat sääreni.

Kerroin täällä valinneeni Evolve Organic Beauty  luonnonkosmetiikkasarjasta testiini kasan tuotteita. Evolven laajaa valikoimaa selaillessani, arvelin yhden tuotteen olevan minulle täydellinen juuri tähän säärien siloittamiseen ja sukkahousuista luistamiseen. Ja niinhän se on! Aivan mahtava tuote säärille ja miksei myös vaikkapa dekolteelle tai käsivärsillekin.

 

 

Tämä täydellisen kimaltava tuote on nimeltään Satin Leg Gloss  ja valmistaja siis on englantilainen Evolve Organic Beauty. Satin Leg Gloss on normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kuivaöljy, joka jättää ihon hoidetuksi sekä satiinisen pehmeäksi ja sileäksi. Iholle jää kevyt kimallus ja ihon sävy tasoittuu heti.

Satin Leg Gloss sisältää kattauksen varsinaisia tehoaineita. Se sisältää luomulaatuista kamelian siemenöljyä, bisabololia sekä luomulaatuista risiiniöljyä, jotka antavat iholle silkinpehmeän kiillon ilman rasvaista tunnetta. Mica- ja titaanimineralit tuovat iholle juuri sopivasti kimallusta, joka säilyy iholla koko päivän.

Kameliaöljy hoitaa ihoa erittäin tehokkaasti ja se myös imeytyy ihoon nopeasti. Iho jää kimmoisaksi sekä hoidetun tuntuiseksi. Kameliaöljy sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiinejä, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa. Bisabolol on uutettu kamomillasta, joka on tunnettu ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se antaa iholle mican ja titaanin ohella hohtavaa kimallusta.

Satin Leg Gloss kuivaöljyn raaka-aineista 100 % on luonnollisia ja 96,6 % luomutuotettuja. Öljy on erittäin miellyttävä käyttää ja tuoksuu aivan ihanalle! Se on pakettu tyylikkäästi lasipulloon, jossa on pumppumekanismi ja etiketistä voi lukea, kuka öljyn on käsityönä valmistanut. Minun öljyni on tehnyt Freya.

 

 

Satin Leg Gloss jättää iholle aivan täydellisen hohteen ja sukkahousut voi heittää nurkkaan ihan suosioilla! Minun jalkojani koristavat mustelmat, luomet ja pintaverisuonet, mutta eipä niitä sukkahousutkaan riitä peittämään tai edes häivyttämään, joten todella mielelläni olen tätä Evolven kuivaöljyä säärilleni levitellyt.

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteen iholle antamaan hillittyyn kimallukseen ja satiiniseen lopputulokseen. Tuote lunasti odotukseni kyllä aivan täysin!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä