Tuoleille kertyvien vaatekasojen taltutusta

 

Yksi asia, joka minua nyppii ja pahasti on tuolien selkänojille kerääntyvät vaatekasat. Yleensä ne tuoleilla roikkuvat vaatteet kuuluvat nimeltä mainitsemattomalle mieshenkilölle ja tuoleilta saattaa helposti löytyä kymmenenkin vaatekappaletta. Kaikki puoliksi käytettyjä, totta kai.

Olen yrittänyt järjestää niille kaapista tilaa ja henkareita, mutta se on kuulemma liian hankalaa ja vaatteet päätyvät tuoleille. Paikan täytyy olla sellainen, johon ”ne voi vain laittaa” ja vaatekaappi ei kai sitten ole sellainen. Jos meillä olisi paljon ylimääräistä tilaa eteisessä, laittaisin sinne vaaterekin, jonka päälle puoliksi käytetyt vaatteet saisi heittää, mutta ei meillä ole sellaiselle tilaa.

 

 

Minun luova ratkaisuni vaatekasojen taltuttamiseen on Clas Ohlsonilta  ostamani vaatekoukut. Ne laitettiin eteisen seinään roikkumaan myöskin Clas Ohlsonilta löytyneiden kiinnikkeiden avulla. Eiväthän nämä vaatekasat eteisen seinälläkään nyt mitenkään kauniilta näytä, mutta eikö se niin ole, että mitä ei voi piilottaa, täytyy korostaa?

 

 

Eteisen varsinainen matto on likaisena koiran toimesta ja odottaa pesua. Syksyksi täytyy saada kunnon matto eteiseen kun alkaa olla kurakelit. Nyt kesällä vielä räsymatolla pärjää hyvin, mutta sitten kun märkiä tai lumisia ulkovaatteita riisutaan eteisessä, täytyy olla kunnon matto lattiassa, jotta lattia ei pääse kastumaan.

Nähtäväksi jää, toimivatko koukut eteisen seinässä toivottuun tapaan vai löytyykö pian taas vaatteita tuolien selkänojilta. Vielä ainakin vaatteet näyttävän roikkuvan koukuissa eivätkä vaateröykkiöt ole häirinneet minua, sillä eteisessä ei tule oleskeltua eikä vaatteet näy sieltä onneksi muualle.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hei taas!
😂…Tämä on problem myös meillä. Miehelläni on todella monta vaatekaapia, mutta tuolit täyttyvät..ja ihan todella vaatteista jotka on ollut tunnin, päivän tai jotain yllä. OBS mieheni ei ole suomalainen..ja hänellä on vaatteita 3 eri kerroksessa…siis todellakin! Hän myöskin ilmoittaa minulle että kaikki täytyy olla näkyvillä ellei hän voi löytää mitään…koreissa on siis kolme t paitaa jne…näytin blogiasi hänelle ja kerroin sisällön, hän sanoi että ymmärtää hyvin tämän miehen ”ongelman”.

Avatar

Moikka! 😊 Ihana kuulla, että muillakin on sama ongelma. Pieniä juttujahan nämä ovat, mutta minua ärsyttää ne tuoleilla roikkuvat vaatteet! Kun en oikein halua niitä hetken päällä olleita vaatteita laittaa kaappiin puhtaiden sekaan ja sitten taas toisaalta, vaikka miehellä olisikin niille omat hyllyt kaapissa, eivät ne ikinä päädy paikoilleen! 😅 Ikuisuusongelma.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä