Atopik Hoitobalmi kesän kolhuihin ja naarmuihin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Yksi Atopikilta  testattavaksi valitsemistani tuotteista oli Atopik Sensitive Hoitobalmi*. Balmi* hoitaa kuivia ihoalueita ja esimerkiksi kuivia huulia erittäin tehokkaasti. Meillä Hoitobalmi* on ollut käytössä koko perheellä kaikkiin pieniin ihottumiin, kuiviin kohtiin, kolhuihin, ruhjeisiin ja esimerkiksi paarmojen sekä hyttysten kutiseviin puremiin.

Atopikin Hoitobalmi* sisältää ravitsevaa kauraa sekä skvalaania ja on koostumukseltaan ihanan tuhtia, mutta kuitenkin todella helposti levittyvää. Vedettömän koostumuksensa ansiosta hoitobalmi* ei ole meillä ainakaan kirvellyt iholla ja on sopinut herkällekin iholle loistavasti.

 

 

Hoitobalmin* sisältämän kauraöljyn antioksidantit ja keramidit estävät ihoa kuivumasta, mangon siemenvoin antioksidantit sekä rasvahapot pehmentävät ja E-vitamiini suojaa sekä kosteuttaa ihoa. Balmin* tuoksu on luonnollista alkuperää ja tuote on vegaaninen sekä gluteiiniton ja sertifioitua, kotimaista, luonnonkosmetiikkaa, jota myydään apteekeissa.

Hoitobalmin* rasian uniikki ulkonäkö houkutteli minua kun valitsin tuotteita testiin ja kun asiaan tarkemmin perehdyin, kävi ilmi, että purkki todellakin on uniikki. Balmi* on pakattu Sulapacin  ainutlaatuiseen, täysin biohajoavaan ja muovittoman rasiaan. Tämä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta sekä luonnonperäisistä sidosaineista ja mielestäni se näyttää todella kiehtovalle.

 

 

Meillä Atopikin Hoitobalmi* on vessan tasolla esillä ja jatkuvassa käytössä. Sitä tosiaan sivellään kaikkiin kuiviin kohtiin ja kutiseviin hyönteisten puremiin. Pienet ruhjeet, kolhut sekä ihottumat hoidetaan sillä myös ja huulillekin sitä tulee käytettyä. Oikea monitoimituote siis! Täytyy vain muistaa aina käyttää puhtaita käsiä, jotta purkkiin ei pääse ylimääräistä likaa ja pöpöjä.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Meillä on atoopikkoja joka lähtöönja ajattelin, että joo, tuota kokeilen.

Mutta hämmästyin, kun ei ollut mitään vinkkiä mistä tuotetta voi ostaa tai tilata.

Avatar

Moikka! Tuossa minun tekstissäni ainakin lukee, että tuotteita myydään apteekeissa! 😊 Huomasithan sen?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä