Valokuvaseinä täynnä rakkautta

 

Ette ikinä arvaa, mutta sain kuin sainkin teetettyä valokuvia meidän perheestä ja jopa kehystettyä ne! Seinällekin ruuvasin ne omin pikku kätösin ja oi että, kuinka onneliseksi nuo kuvat minut tekevätkään! Ne ovat niin täynnä rakkautta ja kuvissa on kaikki se, millä oikeasti on merkitystä. Rakkaus, perhe, läheiset ja terveys.

 

 

Itselle tulee mieleen kuopuksen vauvakuvia katsellessa väistämättä ne pelottavat hetket, joita koimme kun pieni meinasi tukehtua omaan pulautukseensa viikon vanhana. Löysimme hänet kauttaaltaan sinisenä kehdostaan henkeä haukkomasta ja soitin heti ambulanssin. Imimme hengitysteitä nenäimurilla puhtaaksi kunnes ambulanssihenkilökunta tuli ja otti tilanteen haltuun.

Yön vietin lasten päivystyksessä tarkkailussa pienen kanssa ja kaikki onneksi päättyi hyvin, joten toisaalta kuvat tekevät minut äärimmäisen onnelliseksi ja kiitolliseksi myös. Meidän pienimmällä diagnosoitiin sitten myöhemmin refluksitauti, josta tämä kaikki johtui, mutta tässä elämässä voi tapahtua vaikka mitä, joten täytyy olla kiitollinen ja yrittää nauttia tästä hetkestä.

 

 

Sitä myös keittiön ja olohuoneen välinen kirjaintaulu omalla tavallaan kertoo minulle joka päivä. ”Be. Here. Now.”  eli ole tässä nyt. Ja muista nauttia tästä hetkestä!

 

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Kiitos, sinä ihana! 🙏🏼 Meillä todella oli suojelusenkeli mukana. 😇

Avatar

Ihania kuvia Riika ❤. Ei voisi kauheampaa tilannetta kuvitellakaan..oma lapsi sinisenä ja tukehtumaisillaan 😔. Ihan kauheaa! Kyllä sitä monesti ajattelee, että on suojelusenkeli ollut matkassa mukana 😇. Ja juurikin niin elämä on tässä ja nyt❤.

Avatar

Hei taas, voi kuinka todella kaunis kirjoitus! Parasta mitä voi olla on seinätaulut ja valokuvat, jotka muistuttavat hetkistä. Hmm….ne aivankuin nykäisevät ajatukset taaksepäin tilainteisiin jotka olivat onnellisia tai mistä selviydyttiin. Muistuttavat that was the moment…I really did it…Parhainta iltahetkiä sinulle, blogisi on todella

true me…ei mikään, sellainen joka tekisi itsestään jotain suurempaa. Loistvaa!

Avatar

Kyllä, juuri niin! Valokuvat ovat ihania muistoja. 🙂 Kiitos ihanasta kommentistasi ja mukavaa päivää myös sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä