Testissä Weleda Edelweiss -sarjaa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu

 

Valitsin Weledalta  mielenkiintoiselta vaikuttavia tuotteita testiin ja ensimmäisenä ajattelin kirjoitella Edelweiss -sarjan tuotteista kun nyt meitä helteillä kerran hellitään. Valitsin meille testiin Baby & Kids Sunscreen Lotion Sensitive SPF 50 -aurinkosuojavoiteen sekä After Sun Lotion -voiteen. Aurinkovoide tosiaan on lapsille testiin  ja after sun sitten koko porukalle.

Weledaan ekologisten ja luonnollisten tuotteiden tarkoituksena on auttaa ihoa auttamaan itseään. Niiden keskeisessä roolissa ovat laadukkaat kasviöljyt, jotka vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita ja imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. 

 

 

Weledan lasten luonnollisessa aurinkosuojavoiteessa on suojakerroin SPF50. Tuotteen fysikaaliset mineraalipigmentit heijastavat UV-säteet iholta turvallisesti ja voide antaa iholle suojan heti levytyksen jälkeen. Alppitähtiuute vaikuttaa antioksidantin tavoin ja se suojaa ihoa UV-säteiden haittavaikutuksilta. Kookosöljy puolestaan hoitaa ja kosteuttaa ihoa.

Edelweiss Baby & Kids Sunscreen Lotion on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ja se on dermatologisesti sekä kliinisesti testattu. Voide on vedenkestävä, hajusteeton, vegaaninen sekä gluteeniton ja sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Itse koen Weledan tuotteet erittäin turvallisiksi sekä luotettaviksi ja Weledalla on silmissäni hyvä maine.

Voide suojaa hyvin auringolta eikä lasten ihot ole päässyt palamaan, mutta miinusta tulee voiteen huonosta levittyvyydestä sekä muumiefektistä. Meillä testaajia on kolme kappaletta, joten uskallan sanoa, että aurinkosuoja toimii, mutta voide on vaikea saada levittymään ja ikävä kyllä se jättää iholle vaalean kalvon. Pääasia toki on se, että voide suojaa auringolta turvallisesti.

 

 

Weleda Edelweiss After Sun Lotion on ihanasti viilentävä, auringonoton tai oikeastaan kesäpäivän jälkeen käytettävä voide. Voiteen sisältämä alppiruusu-uute suojaa ihoa UV-säteiden haittavaikutuksilta, oliiviöljy suojaa sekä tukee ihon uudistumista ja aloe vera antaa iholle pitkäkestoisen kosteutuksen.

Voide tuoksuu hyvälle ja todellakin viilentää ihoa mukavasti kesäpäivän jälkeen. Ei kuitenkaan liikaa vaan juuri sopivasti ja olen käyttänyt voidetta lapsillakin. He ovat myös tykänneet hieman viilentävästä tunteesta iholla ja usein kyselevät, että voisiko heille laittaa taas sitä kukkavoidetta.

Voide on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, valmistettu 100 % luonnollisesti ja ekologisesti sertifioiduista ainesosista. Voide ei myöskään sisällä synteettisiä ainesosia ja on vegaaninen. Tämä voide on esimerkiksi se tuote, jonka lapset ottavat näin kesällä mukaan mökille tai mammalaan yökyläreissulle.

 

 

Tykkään yleisesti ottaen Weledan tuotteista kovin ja nämäkin Edelweiss -sarjan tuotteet ovat varma valinta kun puhutaan luotettavuudesta ja laadusta. Melkein aina kun valitsee Weledan tuotteen, ei tule pettymään!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä