Takkutukan paras selvittäjä – Evolve Hair Elixir

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Valitsin Evolvelta  testiin Nourishing Hair Elixir  hiusseerumin enkä osannut arvatakaan kuinka se tulisi pelastamaan yhden takkutukan saksilta. Kyseessä on siis kosteuttava hiusseerumi, mutta voin vakuuttaa, että sillä saa myös takkutukan selvitettyä. Hiusseerumi on 100 % luonnollinen sekä silikoniton ja se jättää hiukset todella pehmeiksi, kevyiksi sekä kosteutetuiksi.

Kosteuttava hiusseerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja auttavat hiuksia saamaan takaisin menetetyn kosteuden. Seerumi vähentää hiusten sähköisyyttä sekä tuo hiuksiin upeaa kirkkautta ja kiiltoa.

Marokkolainen luomuarganöljy, luomubaobaböljy ja tahiti monoi auttavat hallitsemaan hiusten karkeutta sekä kesyttämään lennokkaat hiukset. Öljyä ei tarvitse levittää kosteisiin hiuksiin montaa tippaa, joten tuote on myös todella riittoisa! Evolven tuotteet ovat englantilaista käsityönä valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja olen testaillut muitakin heidän tuotteitaan ja tykännyt kovasti.

 

 

Meillä kosteuttava hiusseerumi tehosi kuin unelma kaksivuotiaan takkutukkaan! Olimme jo leikkaamassa jättitakkua pois, mutta onneksi keksin kokeilla seerumia. Levitin ja kevyesti hieroin seerumia takkuun ja annoin vaikuttaa hetken. Sitten sain kuin sainkin harjattua takun auki niin, että pidin takkua hiusten tyvestä kiinni ja varovasti harjasin takkua auki.

Muutamassa minuutissa hiukset olivat taas takuttomat! Suosittelen siis todellakin.

 

-R

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

👍🏼 😊

Avatar

Pitääpä kokeilla. 😊

Avatar

Hei, mistä voidaan ostaa tän?

Avatar

Moi! Ainakin House of Organic -verkkokauppa, Jolie, Ruohonjuuri ja Stockmann myyvät Evolven tuotteita. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä